Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Från mitt kök till ditt : läckra matpresenter fyllda med omtanke

Från mitt kök till ditt : läckra matpresenter fyllda med omtanke

Kakao, 2006 Inbunden, 108s.
24,5x18cm, 519g.
Rikt färgfotoillustrerad.

Mycket gott skick.
ISBN 9197572462.
Den här boken är full av läckra tips på presenter från köket. Att överräcka en glasburk med inlagda svampar eller en påse med hemlagade kakor signalerar omtanke starkare än någon köpt present. Det är dessutom en uråldrig symbolhandling för att indikera vänskap. Du får möta en rad unika personer som med stort hjärta delar med sig av sina egentillverkade favoriter. Det är godsaker som knapriga lavendelskorpor, kaneltryffel, syltgrottor och rabarbersaft men också inlagd sill, gravad lax och hemlagad pasta. En underbar bok både för såväl matglada amatörer som ambitiösa matälskare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9197572462
Titel
Från mitt kök till ditt : läckra matpresenter fyllda med omtanke
Författare
Henrik Francke
Förlag
Kakao Förlag
Utgivningsår
2006
Omfång
108 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
181 x 247 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
534 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den här boken är full av läckra tips på presenter från köket. Att överräcka en glasburk med inlagda svampar eller en påse med hemlagade kakor signalerar omtanke starkare än någon köpt present. Det är dessutom en uråldrig symbolhandling för att indikera vänskap. Du får möta en rad unika personer som med stort hjärta delar med sig av sina egentillverkade favoriter. Det är godsaker som knapriga lavendelskorpor, kaneltryffel, syltgrottor och rabarbersaft men också inlagd sill, gravad lax och hemlagad pasta. En underbar bok både för såväl matglada amatörer som ambitiösa matälskare.