Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Stora boken om Scrapbooking : Så här bevarar du för alltid dina stora upplevelser och käraste minnen i en unik och personlig scrapbook

Stora boken om Scrapbooking : Så här bevarar du för alltid dina stora upplevelser och käraste minnen i en unik och personlig scrapbook

av

Häftad bok. Läsförlaget. 2005. 24 planschblad + 112 sidor.

Nära nyskick. Spiralbunden bok, stort format 31,5 x 25,5 cm, 1400 gram. Planschbladen m. löstagbara schabloner/mallar i färg & sv.v. (En liten oval mall saknas på planschbladet för ovala mallar, i övrigt komplett, i nyskick.) Boken skickas utan extra kostnad som spårbar försändelse.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen


Förlagsfakta

ISBN
917902436X
Titel
Stora boken om Scrapbooking
Förlag
Läsförlaget
Utgivningsdatum
20051114
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Spiral
Mått
253 x 315 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
1450 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Stora boken om scrapbooking är en uttömmande och inspirerande bok om en allt populärare kreativ hobby som gör det möjligt för dig att dokumentera och bevara dina finaste minnen - samtidigt som du förvandlar dem till konstverk. Här lär du dig allt du behöver veta om scrapbboktillverkning - om hobbyns bakgrund och variationer, om verktygen du behöver och om var du hittar inspiration. Allt är rikt illustrerat, med enkla instruktioner och ett överflöd av goda råd!