Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Fakturabetalning
  • Inrikes enhetsfrakt 45 SEK
LERGRYTOR & LÅNGKOK

LERGRYTOR & LÅNGKOK

av

Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Stevali. 2 uppl. 2013. 125 sidor.

Nyskick. – HELT FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! – Matlagning i lergryta är en uråldrig tradition med anor långt bortom 1970-talets svenska kokböcker. Det är en fenomenal tillagningskonst som utvecklats under flera tusen år och som idag används i kök världen över. Livsnjutaren och kokboksförfattaren Frederik Zäll guidar dig här bland lergrytor och gjutjärnspannor för att visa på långkokets många fördelar - maträtter som är hälsosamma, smakrika och framförallt enkla att lyckas med. Bokens färgsprakande och delikata recept hämtar inspiration från matkulturer runt om i världen, däribland det svenska. Välj och vraka bland mustiga grytor, ugnsbakade stekar och värmande soppor. Boken är praktiskt indelad i kapitel för fågel, fisk, vegetariskt, fläskkött, nötkött och vilt.–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 45 SEK

LERGRYTOR & LÅNGKOK LERGRYTOR & LÅNGKOK LERGRYTOR & LÅNGKOK
5 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789186287474
Titel
Lergrytor & långkok
Författare
Frederik Zäll
Förlag
Stevali
Utgivningsdatum
20131127
Omfång
125 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
201 x 241 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
634 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Matlagning i lergryta är en uråldrig tradition med anor långt bortom 1970-talets svenska kokböcker. Det är en fenomenaltillagningskonst som utvecklats under flera tusen år och som idag används i kök världen över. Livsnjutaren och kokboksförfattaren Frederik Zäll guidar dig här bland lergrytor och gjutjärnspannor för att visa på långkokets många fördelar - maträtter som är hälsosamma, smakrika och framförallt enkla att lyckas med. Bokens färgsprakande och delikata recept hämtar inspiration från matkulturer runt om i världen, däribland det svenska. Välj och vraka bland mustiga grytor, ugnsbakade stekar och värmande soppor. Boken är praktiskt indelad i kapitel för fågel, fisk, vegetariskt, fläskkött, nötkött och vilt. Frederik Zäll är författeren bakom bokserien "Lyxlagat". Samtidigt bloggar han om matlagning för tidningen "Allt om mat. Sedan 2013 ses Frederik även som programledare för "Överraskningen" i SVT Barnkanalen. Förutom att skapa kulinarisk njutning är han gitarrist i rockbandet Eskobar med över en halv miljon sålda skivor.