Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
LJUST&FRÄSCHT-boken – Jakten på det perfekta boendet
LJUST&FRÄSCHT-boken – Jakten på det perfekta boendet LJUST&FRÄSCHT-boken – Jakten på det perfekta boendet LJUST&FRÄSCHT-boken – Jakten på det perfekta boendet LJUST&FRÄSCHT-boken – Jakten på det perfekta boendet LJUST&FRÄSCHT-boken – Jakten på det perfekta boendet LJUST&FRÄSCHT-boken – Jakten på det perfekta boendet

LJUST&FRÄSCHT-boken – Jakten på det perfekta boendet

Häftad bok –– FÖRLAGSNY! – Litteraturförlaget Lindström & Schyffert. 2011. 223 sidor.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Varför är svenskarna besatta av sitt boende? Vilka stora livsfrågor är det vi hoppas kunna lösa med kakel, fondtapeter och drömkök? Det här är en bok om den stora svenska hem- och inredningsbesattheten som förmodligen nådde sitt klimax hösten 2010, då Dagens Nyheters legendariska teppanyakihälls-artikel diskuterades överallt i landet.

• Fredrik Lindström och Henrik Schyffert har samlat sina reflektioner, personliga erfarenheter, analyser och inredningsminnen i en bok som spänner från gillestugor och mormors finrum till köksöar och obduktionssals-minimalistiska vardagsrum. Här finns också de hundra vanligaste nyanserna av vitt, topplistor, analyser av den nya bostadsporren och inte minst förklaringar till varför folk i inredningsreportage gör så märkliga saker. Varför skrattar de så mycket, helt utan anledning? Och varför bär de omkring på stora fat med kronärtskockor?

• I januari 2011 hade Fredrik Lindström och Henrik Schyffert premiär på sin kritikerhyllade show Ljust&Fräscht i Stockholm. I den här boken finns många av godbitarna från den föreställningen, men också massor som aldrig fick plats i showen, rikligt illustrerat.

• Välkomna att fördjupa er i vår boendemani! / "Både roligt och tänkvärt!
• Intelligenta, finurliga, roliga och tänkvärda texter. Och en fantastiskt fin bok. Jag har sett föreställningen men boken lever ett eget liv väl värd att läsas oavsett. Den perfekta presenten!" –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197939300
Titel
Ljust&Fräscht-boken
Författare
Fredrik Lindström - Henrik Schyffert
Förlag
Litteraturförlaget Lindström & Schyffert
Utgivningsår
2011
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
170 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
703 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Varför är svenskarna besatta av sitt boende? Vilka stora livsfrågor är det vi hoppas kunna lösa med kakel, fondtapeter och dröm- kök? Det här är en bok om den stora svenska hem- och inred- ningsbesattheten som förmodligen nådde sitt klimax hösten 2010, då Dagens Nyheters legendariska teppanyakihälls-artikel diskuterades överallt i landet.
Fredrik Lindström och Henrik Schyffert har samlat sina reflek- tioner, personliga erfarenheter, analyser och inredningsminnen i en bok som spänner från gillestugor och mormors finrum till köksöar och obduktionssals-minimalistiska vardagsrum. Här finns också de hundra vanligaste nyanserna av vitt, topplistor, analyser av den nya bostadsporren och inte minst förklaringar till varför folk i inredningsreportage gör så märkliga saker. Varför skrattar de så mycket, helt utan anledning? Och varför bär de omkring på stora fat med kronärtskockor?
I januari 2011 hade Fredrik Lindström och Henrik Schyffert premiär på sin kritikerhyllade show Ljust&Fräscht i Stockholm. I den här boken finns många av godbitarna från den föreställningen, men också massor som aldrig fick plats i showen, rikligt illustrerat.
Välkomna att fördjupa er i vår boendemani!