BLODSOCKERBLUES I KÖKET- 80 recept med lågt glykemiskt index
Inbunden bok. Fitnessförlaget. Första uppl. 2004. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inga namn eller markeringar. Oläst. Ur bokens baksidestext: ”Boken innehåller näringsfysiologen Fredrik Paulúns lågglykemiska favoritrecept, vilka ger hälsomässiga fördelar både för stunden och i framtiden: allt från att undvika trötthetskänslor efter maten till att förebygga hälsobovar som hjärt- och kärlsjukdomar, övervikt och åldersdiabetes. Här finns 80 näringsberäknade recept indelade i kategorierna fågel, kött, fisk & skaldjur, vegetariskt och tillbehör. /…/ Boken innehåller även ett par korta teoriavsnitt där Fredrik Paulún förklarar vikten av en jämn blodsockernivå och reder ut begreppet glykemiskt index.” För fler böcker av Fredrik Paulún: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9197457051
- Titel
- Blodsockerblues i köket : 80 recept med lågt glykemiskt index
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Svensk Egenvård
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 227 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 654 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Behöver du hjälp att använda den nya GI-metoden i köket? Här bjuder Fredrik Paulún på 80 av sina lågglykemiska favoritrecept som ger hälsomässiga fördelar både för stunden och i framtiden. Fredriks recept är goda, lättlagade och beräknade utifrån näringsinnehåll och GI-värde. Och viktigast av allt: de ger ett effektivt skydd mot hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och övervikt