Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
BLODSOCKERBLUES I KÖKET- 80 recept med lågt glykemiskt index

BLODSOCKERBLUES I KÖKET- 80 recept med lågt glykemiskt index

Inbunden bok. Fitnessförlaget. Första uppl. 2004. 160 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inga namn eller markeringar. Oläst. Ur bokens baksidestext: ”Boken innehåller näringsfysiologen Fredrik Paulúns lågglykemiska favoritrecept, vilka ger hälsomässiga fördelar både för stunden och i framtiden: allt från att undvika trötthetskänslor efter maten till att förebygga hälsobovar som hjärt- och kärlsjukdomar, övervikt och åldersdiabetes. Här finns 80 näringsberäknade recept indelade i kategorierna fågel, kött, fisk & skaldjur, vegetariskt och tillbehör. /…/ Boken innehåller även ett par korta teoriavsnitt där Fredrik Paulún förklarar vikten av en jämn blodsockernivå och reder ut begreppet glykemiskt index.” För fler böcker av Fredrik Paulún: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9197457051
Titel
Blodsockerblues i köket : 80 recept med lågt glykemiskt index
Författare
Paulún, Fredrik
Förlag
Svensk Egenvård
Utgivningsår
2004
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
207 x 227 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
654 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Behöver du hjälp att använda den nya GI-metoden i köket? Här bjuder Fredrik Paulún på 80 av sina lågglykemiska favoritrecept som ger hälsomässiga fördelar både för stunden och i framtiden. Fredriks recept är goda, lättlagade och beräknade utifrån näringsinnehåll och GI-värde. Och viktigast av allt: de ger ett effektivt skydd mot hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och övervikt