-
Stora köksskolan, Allt om mat
Inbunden bok. Specialtidningsförlaget/ Allt om mat. 1988. 207 sidor.
Hyggligt skick. smutsig utsidan men sidorna är i mycket bra skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSpecialtidningsförlaget/ Allt om mat -
Stora Köksskolan Del 1
Inbunden bok. Allt om Mat/Specialtidningsförlaget . 1980.
Nära nyskick. Utgiven av Allt om Mat/Specialtidningsförlaget 1980. Köksskolan producerades till tidningen Allt om Mat. Görn Helleblad producerade skolan till tidningen. I boken får du kökets grunder, såser och soppor, smårätter, fisk och skaldjur, kött och fågel, svens läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om Mat/Specialtidningsförlaget -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9172741066
- Titel
- Stora köksskolan
- Författare
- Helleblad, Görn - Nilsson, Kjell
- Förlag
- Stockholm : Specialtidningsförl
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Stockholm : Specialtidningsförl 9172741066 -
Stora köksskolan - Ur Allt om mat
Inbunden bok. Bonnier tidskrifter AB. 2006. 239 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Omslaget har små revor (- 1 cm) vid ryggändarna. Fin bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846354
- Titel
- Stora kökskolan : ur Allt om Mat
- Författare
- Charlotte Jenkinson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med en bra bas och en stadig grund att stå på kan du börja brodera ut dina matlagningskonster och våga variera rätterna efter egna idéer. Du kan inte få en bättre start än med Allt om Mats stora köksskola!
"Köksskolan" är rubriken på ett stående inslag i Sveriges största mattidning, Allt om Mat. Genom åren har det blivit mångas favorit, som med sina tydliga och instruktiva steg-för-stegbilder lär ut såväl matlagningens grunder som hur du tillreder de läckraste rätter.
I Stora Kökskolan har vi samlat ett urval av de senaste årens bästa köksskolor. Här finns traditionella recept liksom nyare – allt dock lagat på ett modernt sätt.
Så här skriver redaktören Lotta Jenkinson i sitt förord:
"Jag förstår att många tycker att matlagning är lite svårt... Själv vågar jag inte borra ett hål i väggen för att sätta upp en enda liten krok...
När jag gör Köksskolan tänker jag alltid på min egen oförmåga att vara hemmahändig och försöker ta med de små detaljerna som visar att man är på rätt väg. I början är det också viktigt är att läsa igenom receptet och instruktionerna innan man sätter igång, så att det inte oförberett dyker upp något extra svårt moment när man redan är halvvägs: kanske behövs en termometer, steksnören, en tillräckligt stor kastrull eller finmaskig sil."
Bonnier tidskrifter AB 9789151846354 -
STORA KÖKSSKOLAN ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 2006. 239 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK/FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! ––
Du kan inte få en bättre start än med Allt om Mats stora köksskola! "Köksskolan" är rubriken på ett stående inslag i Sveriges största mattidning, Allt om Mat. Genom åren har det blivit mångas favori läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846354
- Titel
- Stora kökskolan : ur Allt om Mat
- Författare
- Charlotte Jenkinson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med en bra bas och en stadig grund att stå på kan du börja brodera ut dina matlagningskonster och våga variera rätterna efter egna idéer. Du kan inte få en bättre start än med Allt om Mats stora köksskola!
"Köksskolan" är rubriken på ett stående inslag i Sveriges största mattidning, Allt om Mat. Genom åren har det blivit mångas favorit, som med sina tydliga och instruktiva steg-för-stegbilder lär ut såväl matlagningens grunder som hur du tillreder de läckraste rätter.
I Stora Kökskolan har vi samlat ett urval av de senaste årens bästa köksskolor. Här finns traditionella recept liksom nyare – allt dock lagat på ett modernt sätt.
Så här skriver redaktören Lotta Jenkinson i sitt förord:
"Jag förstår att många tycker att matlagning är lite svårt... Själv vågar jag inte borra ett hål i väggen för att sätta upp en enda liten krok...
När jag gör Köksskolan tänker jag alltid på min egen oförmåga att vara hemmahändig och försöker ta med de små detaljerna som visar att man är på rätt väg. I början är det också viktigt är att läsa igenom receptet och instruktionerna innan man sätter igång, så att det inte oförberett dyker upp något extra svårt moment när man redan är halvvägs: kanske behövs en termometer, steksnören, en tillräckligt stor kastrull eller finmaskig sil."
Prisma 9789151846354 -
Stora köksskolan del 1
Inbunden bok. Specialtidningsförlaget : Allt om Mat. 1:a uppl. 1980. 207 sidor.
Mycket gott skick. KÖKSSKOLAN ger inspiration till att laga god och vacker mat för såväl vardag som fest. Alla rätter är illustrerade med momentbilder vilket underlättar så att de svåra rätterna inte längre framstår som krångliga.
Namnetikett på främre försättsbladet. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172741066
- Titel
- Stora köksskolan
- Författare
- Helleblad, Görn - Nilsson, Kjell
- Förlag
- Stockholm : Specialtidningsförl
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Specialtidningsförlaget : Allt om Mat 1:a 9172741066 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om Mat
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier 9189346742
-
Stora Köksskolan
Inbunden bok. Prisma. 2006. 239 s. Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151846357
- Titel
- Stora kökskolan : ur Allt om Mat
- Författare
- Charlotte Jenkinson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med en bra bas och en stadig grund att stå på kan du börja brodera ut dina matlagningskonster och våga variera rätterna efter egna idéer. Du kan inte få en bättre start än med Allt om Mats stora köksskola!
"Köksskolan" är rubriken på ett stående inslag i Sveriges största mattidning, Allt om Mat. Genom åren har det blivit mångas favorit, som med sina tydliga och instruktiva steg-för-stegbilder lär ut såväl matlagningens grunder som hur du tillreder de läckraste rätter.
I Stora Kökskolan har vi samlat ett urval av de senaste årens bästa köksskolor. Här finns traditionella recept liksom nyare – allt dock lagat på ett modernt sätt.
Så här skriver redaktören Lotta Jenkinson i sitt förord:
"Jag förstår att många tycker att matlagning är lite svårt... Själv vågar jag inte borra ett hål i väggen för att sätta upp en enda liten krok...
När jag gör Köksskolan tänker jag alltid på min egen oförmåga att vara hemmahändig och försöker ta med de små detaljerna som visar att man är på rätt väg. I början är det också viktigt är att läsa igenom receptet och instruktionerna innan man sätter igång, så att det inte oförberett dyker upp något extra svårt moment när man redan är halvvägs: kanske behövs en termometer, steksnören, en tillräckligt stor kastrull eller finmaskig sil."
9151846357 -
Stora Köksskolan
ISBN 9189346742
Bonnier. 2006. Dekorerat pappband med omslag. 239 sid. Mycket gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9189346742 -
STORA KÖKSSKOLAN
Allt om Mat/Specialtidningsförlaget 1980, Kartonnage, 208 sid, 23x29 cm, 1020 gr, gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn