Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Vi ses på baren! : Operabaren - historia och gäster

Vi ses på baren! : Operabaren - historia och gäster

Inbunden bok Carlsson. 1 uppl. 2010. 261 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Bokens pärmar, blad och sidor är i nära eller i nyskick. Skyddsomslaget är i mycket gott skick till i nära nyskick. Vi ses på baren! är historien om Operabaren genom snart ett sekel. Belägen i hjärtat av Stockholm har den alltid fungerat som sorlande mötesplats och vardagsrum. Här sitter sedan generationer stamgäster vid de vita marmorborden, i de nersuttna skinnmöblerna, omslutna av den vackra jugendinredningen och serverade av yrkesstolt, psykologiskt skarpsynt personal. Hemligheter och skvaller, djupsinnigheter och bekännelser tar aldrig slut mellan raden av författare och skådespelare, operasångare och musiker, diplomater och finansfolk, fixare och spelare, politiker och journalister, arkitekter och målare, reklamare och affärsmän. Vi ses på baren! är den första utförliga berättelsen om Operabaren, dess föregångare och gäster. Folk har kommit och gått, ätit och druckit Z Baren har bestått. I boken tar författaren Gösta Arvidsson och konstnären Lasse Melander med läsaren på en rejäl långsittning som är både underhållande och lärorik, i sällskap med bland andra stamgästerna Tommy Berggren, Peter Dahl, Jan Mårtenson, Klasse Möllerberg och Anders Wall.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789173312905
Titel
Vi ses på baren! : Operabaren - historia och gäster
Författare
Gösta Arvidsson
Förlag
Carlsson
Utgivningsår
2010
Omfång
261 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
219 x 231 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
1134 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Kanske är Operabaren Sveriges populäraste var dagsrum. Ja, just vardagsrum. För det är påfallande ofta som stamgästerna använder uttrycket sitt vardagsrum när de beskriver denna vackra lokal. Uttalandet gäller oavsett vilket decennium de tillbringat här. En riktig stamgäst räknar nämligen inte sina år utan sina decennier på baren. Genom dess långa historia är det många som kvalicerat sig för epitetet och åtskilliga är de som nu meriterar sig. Bli - vande stamgäster ses ofta försvinna iväg till en stund på Operabaren med en hälsning att de nns i vardagsrummet om det är någon som söker dem." VI SES PÅ BAREN! är historien om Operabaren genom snart ett sekel. Belägen i hjärtat av Stockholm har den alltid fungerat som sorlande mötesplats och vardagsrum. Här sitter sedan generationer stamgäster vid de vita marmorborden, i de nersuttna skinnmöblerna, omslutna av den vackra jugendinredningen och serverade av yrkesstolt, psykologiskt skarpsynt personal. Hemligheter och skvaller, djupsinnigheter och bekännelser tar aldrig slut mellan raden av författare och skådespelare, operasångare och musiker, diplomater och finansfolk, fixare och spelare, politiker och journalister, arkitekter och målare, reklamare och affärsmän. VI SES PÅ BAREN! är den första utförliga berättelsen om Operabaren, dess föregångare och gäster. Folk har kommit och gått, ätit och druckit Baren har bestått. I boken tar författaren Gösta Arvidsson och konstnären Lasse Melander med läsaren på en rejäl långsittning som är både underhållande och lärorik, i sällskap med bland andra stamgästerna Tommy Berggren, Peter Dahl, Jan Mårtenson, Klasse Möllerberg och Anders Wall.