Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Skuggornas besvärjare

Skuggornas besvärjare

Inbunden bok. Libris. 2004. Inbunden. Dekorerat kartonnage.

Nyskick. Den ondskefulle kyrkoherden Obadiah Demurral styr med järnhand i den lilla byn Whitby i 1700-talets England. Men Obadiah är inte nöjd - han vill helst kontrollera hela världen. Han skyr inga medel för att få sin vilja igenom, och nu planerar han att skaffa ett vapen som till och med ska få Gud och hans änglar att lyda. Thomas och hans vän Kate dras ofrivilligt in i en andlöst spännande kamp mellan ont och gott, där mystiska varelser och oväntade faror lurar i skogen och där ingenting längre kan tas för givet... G P Taylors magiska debutroman är ingenting för mörkrädda. Och kanske just därför tog den Storbritannien med storm och kallades "hotter than Potter" när den rekordsnabbt blev en bästsäljare och nominerades till Bästa barn- och ungdomsbok och Bästa nykomling av British Book Awards. Hittills har den översatts till 18 språk, och filmrättigheterna har sålts för en rekordsumma.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9171957073
Titel
Skuggornas besvärjare
Författare
G P Taylor
Förlag
Libris förlag
Utgivningsår
2004
Omfång
320 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
138 x 195 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
425 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den ondskefulle kyrkoherden Obadiah Demurral styr med järnhand i den lilla byn Whitby i 1700-talets England. Men Obadiah är inte nöjd - han vill helst kontrollera hela världen. Han skyr inga medel för att få sin vilja igenom, och nu planerar han att skaffa ett vapen som till och med ska få Gud och hans änglar att lyda.

Thomas och hans vän Kate dras ofrivilligt in i en andlöst spännande kamp mellan ont och gott, där mystiska varelser och oväntade faror lurar i skogen och där ingenting längre kan tas för givet...

G P Taylors magiska debutroman är ingenting för mörkrädda. Och kanske just därför tog den Storbritannien med storm och kallades "hotter than Potter" när den rekordsnabbt blev en bästsäljare och nominerades till Bästa barn- och ungdomsbok och Bästa nykomling av British Book Awards. Hittills har den översatts till 18 språk, och filmrättigheterna har sålts för en rekordsumma.