Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Jakthundens dressyr : från val av valp till väl fungerande jaktkamrat

Jakthundens dressyr : från val av valp till väl fungerande jaktkamrat

Inbunden bok Bokförlaget Settern. 1 uppl. 2007. 128 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. En uppdelning av boken i tre huvuddelar byggerpå hundens utvecklingsprocess, då grunden för ett lyckat dressyrarbete läggs tidigt hos den lilla valpen och sedan följer som en röd tråd genom uppväxten. Boken är tänkt att fungera både för dig som enskild hundägare, men också som kursmaterial vid lydnadskurser för jakthundar i olika åldrar. Ett lättillgängligt språk och mycket bilder gör det lättare att förmedla tanken imetodiken, samt att övertyga om att dressyren är en grundförutsättning för att så småningom lyckas med specialdressyren, oberoende av jakthundstyp. Gerd Nilsson är från Vänersborg och mycket aktiv jägare och hundinstruktör. Hon är också mycket engagerad inom Jägareförbundet och JAQT (Jagande Aktiva Qvinnor i Tiden). Själv har hon vorsteh, labrador och tax. Faktaboken JAKTHUNDENS DRESSYR är hennes debut som författare, och boken bygger på mångårig verksamhet inom lydnadsdressyr för jakthundar. Därför passar den ypperligt som kursmaterial på kurser, men på grund av sin lättillgänglighet och klara språk passar den också för den som vill träna sin hund på egen hand.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789175866079
Titel
Jakthundens dressyr : från val av valp till väl fungerande jaktkamrat
Författare
Gerd Nilsson
Förlag
Bokförlaget Settern
Utgivningsår
2007
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
170 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
386 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En uppdelning av boken i tre huvuddelar byggerpå hundens utvecklingsprocess, då grunden för ett lyckat dressyrarbete läggs tidigt hos den lilla valpen och sedan följer som en röd tråd genom uppväxten. Boken är tänkt att fungera både för dig som enskild hundägare, men också som kursmaterial vid lydnadskurser för jakthundar i olika åldrar. Ett lättillgängligt språk och mycket bilder gör det lättare att förmedla tanken imetodiken, samt att övertyga om att dressyren är en grundförutsättning för att så småningom lyckas med specialdressyren, oberoende av jakthundstyp. Gerd Nilsson är från Vänersborg och mycket aktiv jägare och hundinstruktör. Hon är också mycket engagerad inom Jägareförbundet och JAQT (Jagande Aktiva Qvinnor i Tiden). Själv har hon vorsteh, labrador och tax. Faktaboken JAKTHUNDENS DRESSYR är hennes debut som författare, och boken bygger på mångårig verksamhet inom lydnadsdressyr för jakthundar. Därför passar den ypperligt som kursmaterial på kurser, men på grund av sin lättillgänglighet och klara språk passar den också för den som vill träna sin hund på egen hand.
Ytterligare fotografer: Nilsson, Gerd
Ytterligare författare: Nilsson, Gerd