Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den otroliga sanningen : ett mediums guide till den osynliga världen

Den otroliga sanningen : ett mediums guide till den osynliga världen

Pocketbok Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 212 sidor.

Nära nyskick. Vit klisterlapp längst ner på baksidan 3x5 cm. Som synsk och medial har Gordon Smith under många år varit i kontakt med vad som brukar kallas för den paranormala världen – en värld som utmanar vår traditionella uppfattning om verkligheten. Här guidar han oss genom denna osynliga dimension och förklarar på sitt jordnära sätt: ¦ hur medier och synska personer får sin information ¦ vad som händer när vi dör ¦ vad vi kan vänta oss av livet efter detta ¦ varför andar väljer att kommunicera med oss ¦ sanningen om spöken, poltergeistfenomen och hemsökelser ¦ utomkroppsliga upplevelser och förändrade medvetandetillstånd ¦ reinkarnation och minnen från tidigare liv Gordon Smith är frisör till yrket och känd som “The Psychic Barber” i sitt hemland Storbritannien. Han har ett enastående rykte bland spiritister och reser världen runt för att hjälpa människor att få kontakt med vänner och anhöriga som de älskat och förlorat. Han är regelbunden gäst i TV och radio och har varit föremål för flera BBCdokumentärer.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789153431466
Titel
Den otroliga sanningen : ett mediums guide till den osynliga världen
Författare
Gordon Smith
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2008
Omfång
212 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
143 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Storbritanniens främsta medium! Som synsk och medial har Gordon Smith under många år varit i kontakt med vad som brukar kallas för den paranormala världen - en värld som utmanar vår traditionella uppfattning om verkligheten. Här guidar han oss genom denna osynliga dimension och förklarar på sitt jordnära sätt: - hur medier och synska personer får sin information - vad som händer när vi dör - vad vi kan vänta oss av livet efter detta - varför andar väljer att kommunicera med oss - sanningen om spöken, poltergeistfenomen och hemsökelser - utomkroppsliga upplevelser och förändrade medvetandetillstånd - reinkarnation och minnen från tidigare liv Gordon Smith är frisör till yrket och känd som "The Psychic Barber" i sitt hemland Storbritannien. Han har ett enastående rykte bland spiritister och reser världen runt för att hjälpa människor att få kontakt med vänner och anhöriga som de älskat och förlorat.