Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Krigsvindar

Krigsvindar

Pocketbok. Bokfabriken. 2023. 319 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Det som började med ett parti poker skulle ta Alex Storm, en bilhandlare från Stockholm, till triadernas Hongkong. Men vägen han färdas på kantas av tusen sorger och ond bråd död.

ALEX STORM, som klippt banden till exfrun Jessica och Sverige, befinner sig i Hongkong med Lily Rose. Efter att Alex halvbror Peter Bao blivit kidnappad av kinesisk säkerhetstjänst är Alex Storm triadens nya drakhuvud. I samma stund han intar sin tron förklarar de andra triaderna krig mot honom. Samtidigt återvänder Peter Bao till staden för att inleda en politisk karriär, nu som chefsminister och Beijings marionett. Peter Bao, som knappast tänker låta sig styras av den kinesiska regimen, smider egna planer för sin svenska halvbror Alex.

Krigsvindar, en kriminalroman med högt tempo, är den fristående uppföljaren till succéböckerna om Alex Storm, En perfekt storm (2019), Kastvindar (2020), Stormfödd (2021) och Isstorm (2021).

LEFFE GRIMWALKER är född 1969 och uppvuxen i Hökarängen i Stockholm. Han har haft vitt skilda yrken, som elektriker, säljare, marknadsföringskonsult, offshore agent och spelproffs. Idag arbetar han som författare och har skrivit succéserier som Tick Tack, Victoria Bonde och inte minst Alex Storm. Leffe bor i Skåne med sin fru, författaren Caroline Grimwalker, katten Anubis och korpen Korpemon.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178359196
Titel
Krigsvindar
Författare
Grimwalker, Leffe
Förlag
Bokfabriken
Utgivningsår
2023
Omfång
319 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
175 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det som började med ett parti poker skulle ta Alex Storm, en bilhandlare från Stockholm, till triadernas Hongkong. Men vägen han färdas på kantas av tusen sorger och ond bråd död. ALEX STORM, som klippt banden till exfrun Jessica och Sverige, befinner sig i Hongkong med Lily Rose. Efter att Alex halvbror Peter Bao blivit kidnappad av kinesisk säkerhetstjänst är Alex Storm triadens nya drakhuvud. I samma stund han intar sin tron förklarar de andra triaderna krig mot honom. Samtidigt återvänder Peter Bao till staden för att inleda en politisk karriär, nu som chefsminister och Beijings marionett. Peter Bao, som knappast tänker låta sig styras av den kinesiska regimen, smider egna planer för sin svenska halvbror Alex.   Krigsvindar, en kriminalroman med högt tempo, är den fristående uppföljaren till succéböckerna om Alex Storm, En perfekt storm (2019), Kastvindar (2020), Stormfödd (2021) och Isstorm (2021). LEFFE GRIMWALKER är född 1969 och uppvuxen i Hökarängen i Stockholm. Han har haft vitt skilda yrken, som elektriker, säljare, marknadsföringskonsult, offshore agent och spelproffs. Idag arbetar han som författare och har skrivit succéserier som Tick Tack, Victoria Bonde och inte minst Alex Storm. Leffe bor i Skåne med sin fru, författaren Caroline Grimwalker, katten Anubis och korpen Korpemon. "En sjuhelvetes thriller."
- Tony Johansson, deckarförfattare, om Kastvindar   "Det är full fart framåt hela tiden. Action i kubik."
- Nisse Scherman, DAST Magazine     "Betyget kan bara bli en femma."
- Ljudboksbloggen om En perfekt storm