Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Mentor : handboken för adepter och mentorer

Mentor : handboken för adepter och mentorer

Inbunden bok schibsted. 1 uppl. 2007. 158 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Kunskap kring mentorskap är alltid efterfrågat. Och Gunilla Arhén, som är VD för det kvinnliga chefsutvecklings- och mentorprogrammet Ruter Dam har större erfarenhet än de flesta av mentorskap. Här tar hon ett samlat grepp kring olika varianter; det spontana interna och det organiserade externa som skiljer sig en del åt i upplägget. Hur ska man tänka för att hitta rätt person? Hur lägger man upp ett bra mentorsamtal, hur organiserar man det praktiska samarbetet? En konkret och användbar bok som innehåller allt man behöver veta för att utnyttja ett av de viktigaste verktygen för kunskapsförmedling och personlig utveckling inom företag och organisationer!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177387541
Titel
Mentor : komplett handbok för adepter och mentorer
Författare
Gunilla Arhén
Förlag
Telegram Bokförlag
Utgivningsår
2007
Omfång
158 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
141 x 217 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
336 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kunskap kring mentorskap är alltid efterfrågat. Och Gunilla Arhén, som är VD för det kvinnliga chefsutvecklings- och mentorprogrammet Ruter Dam har större erfarenhet än de flesta av mentorskap. Här tar hon ett samlat grepp kring olika varianter; det spontana interna och det organiserade externa som skiljer sig en del åt i upplägget. Hur ska man tänka för att hitta rätt person? Hur lägger man upp ett bra mentorsamtal, hur organiserar man det praktiska samarbetet? En konkret och användbar bok som innehåller allt man behöver veta för att utnyttja ett av de viktigaste verktygen för kunskapsförmedling och personlig utveckling inom företag och organisationer!