Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Väckarklockor

Väckarklockor

Inbunden bok. Värkstaden. 1 uppl. 2004. 493 sidor.

Mycket gott skick. Format 25 x 17 cm Vikt 925 g.
Inbundet laminatband, illustrerad med teckningar i sv/v av Catarina Kylberg. Innehållet i boken VÄCKARKLOCKOR har vuxit fram i nära samarbete med människor som lever med långvarig smärta och stressrelaterad ohälsa. Väckar­­klockorna har använts som utgångspunkt för existentiella livsnära samtal i Värkstaden, där man arbetar med ett pedagogiskt koncept för rehabilitering av långtidssjukskrivna. Väckarklockorna har hjälpt människor att reflektera över sig själva, sina symtom och sina liv. Bland annat har man fått hjälp att identifiera och hantera sin arbetsstress, tidsstress och relationsstress. Boken vänder sig till långtidssjukskrivna och andra vilsna människor som har kört fast i livet, och till dem som arbetar med att hjälpa dessa människor till bättre livskvalitet. Med Väckarklockor får man hjälp att tolka livet. De flesta frågor som berörs har inget facit. Boken är snarare en instruktionsbok i hur man vaskar fram de svar man har inuti sig själv. Syftet med boken är att väcka människor till att börja reflektera över sig själva och sina liv. Väckarklockor är i första hand tänkt som utgångspunkt för samtal i familjen, bland vänner, i arbetsgruppen och i vården. Det går också utmärkt att läsa den på egen hand, som dagens eller veckans text. Boken är trots sitt omfång lättläst. "Väckarklockorna är skrivna för just mig?", säger långtidssjukskrivna människor med värk, smärta, utbrändhet, kroniskt trötthetssyndrom och andra långvariga symtom. // Namnad på försättsbladet. Några enstaka understrykningar och marginalanteckningar förekommer. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN för beställning av flera av mina böcker samtidigt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9197371432
Titel
Väckarklockor
Författare
Brattberg, Gunilla
Förlag
Värkstaden
Utgivningsår
2004
Omfång
493 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 247 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
940 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Innehållet i boken VÄCKARKLOCKOR har vuxit fram i nära samarbete med människor som lever med långvarig smärta och stressrelaterad ohälsa. Väckar­­klockorna har använts som utgångspunkt för existentiella livsnära samtal i Värkstaden, där man arbetar med ett pedagogiskt koncept för rehabilitering av långtidssjukskrivna. Väckarklockorna har hjälpt människor att reflektera över sig själva, sina symtom och sina liv. Bland annat har man fått hjälp att identifiera och hantera sin arbetsstress, tidsstress och relationsstress.

Boken vänder sig till långtidssjukskrivna och andra vilsna männ­­iskor som har kört fast i livet, och till dem som arbetar med att hjälpa dessa människor till bättre livskvalitet. Med Väckarklockor får man hjälp att tolka livet. De flesta frågor som berörs har inget facit. Boken är snarare en instruktionsbok i hur man vaskar fram de svar man har inuti sig själv.

Syftet med boken är att väcka människor till att börja reflektera över sig själva och sina liv. Väckarklockor är i första hand tänkt som utgångspunkt för samtal i familjen, bland vänner, i arbetsgruppen och i vården. Det går också utmärkt att läsa den på egen hand, som dagens eller veckans text. Boken är trots sitt omfång lättläst. Väckarklockorna är skrivna för just mig, säger långtidssjukskrivna människor med värk, smärta, utbrändhet, kroniskt trötthetssyndrom och andra långvariga symtom.

Gunilla Brattberg är legitimerad läkare, specialist i anestesiologi och smärtlindring, docent i hälso- och sjukvårdsforskning vid Institutionen för Folkhälso- och Vårdve­ten­­skap vid Uppsala Universitet och adjun­gerad professor i Rehabiliteringspeda­gogik vid Certec, LTH, Lunds Universitet. Hon har arbetat mer än trettio år med smärta, smärtbehandling och smärtrehabili­tering. Numera arbetar hon som lärare, forskare och författare och som ledare för projektet Värkstad.