Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Maskarna på Carmine Street

Maskarna på Carmine Street

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. Förlagsny! . 2009. 282 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny!
Skuld, saknad och existentiell ensamhet i New York

Det är inte bara kistbegravningar och en bekant TV-serie som utspelar sig six feet under, Håkan Nessers nya New York-roman gör det också, i ett mörker som befolkas av stulna diktrader, synska, manipulativa författare, komplicerade, innebördsdigra lögner, giftiga bokstäver, skingrade älskande och trofasta, hoppingivande hundar och privatdetektiver. Maskarna på Carmine Street är en kärleksroman med förhinder om priset för blind förälskelse. Den utspelar sig i ett New York där Edgar Allan Poes Korp ännu förmedlar kryptiska meddelanden från de döda, dystert mässande sitt "Aldrig mer, aldrig mer", med tydliga ekon från debut- och kärleksromanen Koreografen. Likväl representerar Maskarna på Carmine Street en ny fas i författarskapet, en ny värld.

Om romanen Skuggorna och regnet, som på sitt sätt fullbordar 60-talsskildringen i Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö och Piccadilly Circus ligger inte iKumla, skrev Marie Peterson när den var ny i Dagens Nyheter: "Efter den här boken kan vad som helst hända ... Nesser skriver så det blänker". Såtillvida blänker verkligen den nya, fristående romanen av Håkan Nesser. Maskarna på Carmine Street, som vidareutvecklar New York-temat från Skuggorna och regnet, lyser som bara nymånen och ett författarskap i tillväxt kan.
Sven Håkan Nesser, född 21 februari 1950 i Kumla, är en svensk författare, manusförfattare och före detta högstadielärare i Uppsala.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100122638
Titel
Maskarna på Carmine Street
Författare
Nesser, Håkan
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2009
Omfång
282 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 197 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
393 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det är inte bara kistbegravningar och en bekant TV-serie som utspelar sig six feet under, Håkan Nessers nya New York-roman gör det också, i ett mörker som befolkas av stulna diktrader, synska, manipulativa författare, komplicerade, innebördsdigra lögner, giftiga bokstäver, skingrade älskande och trofasta, hoppingivande hundar och privatdetektiver. Maskarna på Carmine Street är en kärleksroman med förhinder om priset för blind förälskelse. Den utspelar sig i ett New York där Edgar Allan Poes Korp ännu förmedlar kryptiska meddelanden från de döda, dystert mässande sitt ”Aldrig mer, aldrig mer”, med tydliga ekon från debut- och kärleksromanen Koreografen. Likväl representerar Maskarna på Carmine Street en ny fas i författarskapet, en ny värld.Om romanen Skuggorna och regnet, som på sitt sätt fullbordar 60-talsskildringen i Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö och Piccadilly Circus ligger inte iKumla, skrev Marie Peterson när den var ny i Dagens Nyheter: ”Efter den här boken kan vad som helst hända … Nesser skriver så det blänker”. Såtillvida blänker verkligen den nya, fristående romanen av Håkan Nesser. Maskarna på Carmine Street, som vidareutvecklar New York-temat från Skuggorna och regnet, lyser som bara nymånen och ett författarskap i tillväxt kan.