Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
10 år yngre på 10 veckor

10 år yngre på 10 veckor

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009. 216 sidor.

Nyskick. 10 år på 10 veckor - låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Sanningen är den att det aldrig är för sent att stoppa tiden och att sänka sin biologiska ålder.

Den isländska näringsterapeuten och sjuksköterskan Thorbjörg Hafsteinsdottir har skapat ett naturligt anti age-koncept som gör succé över hela Norden och delar av Europa. I 10 år yngre på 10 veckor presenterar hon sin metod steg för steg samt förklarar varför kroppen reagerar som den gör på vår livsstil.Boken börjar med ett test där du kan mäta din biologiska ålder i dag och följs sedan av en pedagogisk plan där du tar tag i ett viktigt område per vecka. Det handlar om rätt sorts mat, kosttillskott, motion, naturliga skönhetsprodukter, detox och avspänning. Hon visar hur du kan undvika åldersfällor som övervikt, insulinresistens, rynkor och inflammationer och framhåller vikten av en harmonisk hormonbalans. I slutet av boken finns dessutom en receptbank och en veckomeny.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174240276
Titel
10 år yngre på 10 veckor
Författare
Hafsteinsdottir, Thorbjörg
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2009
Omfång
216 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
176 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
689 g
Språk
Svenska
Baksidestext
10 år på 10 veckor – låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Sanningen är den att det aldrig är för sent att stoppa tiden och att sänka sin biologiska ålder.Den isländska näringsterapeuten och sjuksköterskan Thorbjörg Hafsteinsdottir har skapat ett naturligt anti age-koncept som gör succé över hela Norden och delar av Europa. I 10 år yngre på 10 veckor presenterar hon sin metod steg för steg samt förklarar varför kroppen reagerar som den gör på vår livsstil.Boken börjar med ett test där du kan mäta din biologiska ålder i dag och följs sedan av en pedagogisk plan där du tar tag i ett viktigt område per vecka. Det handlar om rätt sorts mat, kosttillskott, motion, naturliga skönhetsprodukter, detox och avspänning. Hon visar hur du kan undvika åldersfällor som övervikt, insulinresistens, rynkor och inflammationer och framhåller vikten av en harmonisk hormonbalans. I slutet av boken finns dessutom en receptbank och en veckomeny.Ur innehålletHur gammal är din kropp?Sockerkonsumtion – säkraste vägen till slapp och rynkig hudRensa i köket, fyll på med föryngrande varorDetox – rensa ut och ta tillbaka en bit av tidenStoppa tiden – så får du bukt med stressenPåverka dina gener i rätt riktning!Så slipper du vallningar och humörsvängningarAnti age-recept, t.ex. Fruktsymfoni Bananplättar Laxburgare Solkyckling Rotfruktssalsa Glutenfri kanelkaka Chokladmousse med chiliThorbjörg har tillsammans med sin man som är kock startat något hon kallar för sundhetsrevolutionen. Och visst är hon själv ett gott exempel på att genomgripande livsstilsförändringar lönar sig.