Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Valp : en kärleksförklaring

Valp : en kärleksförklaring

Nyskick. Schibsted, cop. 2007. Förlagsband med skyddsomslag. 25,5x22 cm. 147, [14] s. Rikligt illustrerad i färg. Förlagsny. Vikt: 980 gram. OBS! Vi tillämpar maxporto 49:- för försändelser inom Sverige!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789177387732
Titel
Valp : en kärleksförklaring
Författare
Rachael Hale
Förlag
Telegram Bokförlag
Utgivningsår
2007
Omfång
162 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
218 x 252 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
994 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Alla som har upplevt lyckan att få välkomna en liten valp till sitt hem vet hur det känns: Kärlek vid första ögonkastet! Men det räcker långt också att njuta av den välkända djurfotografen Rachael Hales underbara bilder på valpar. Avväpnande, avslappnade, lekfulla, med undrande ögon, veckigt skinn, klumpiga små tassar och rosa tungor: man önskar att man bara kunde sträcka ut en hand och få en blöt puss tillbaka. Flertalet bilder åtföljs av några korta och kärnfulla uttryck och citat av kända personligheter om kärlekens magiska väsen. Valpens kärlek är lika beständig som villkorslös. Kanske är det därför vi kapitulerar så förbehållslöst. Rachael Hale är en av världens bästa porträttfotografer av djur. Hennes bilder har publicerats på vykort, kalendrar och affischer över hela världen.