Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Prolog till den litterära vetenskapsteorin - prosastycken

Prolog till den litterära vetenskapsteorin - prosastycken

Häftad bok

Nyskick. Pequod Press 2014 (sv.originaluppl.), 31s. B/H=17x20. Vikt =98g. Limhäftad med flikar. Nyskick. ISBN: 9789186617295

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789186617295
Titel
Prolog till den litterära vetenskapsteorin
Författare
Hanna Hallgren
Förlag
Pequod Press
Utgivningsår
2014
Omfång
31 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
173 x 200 mm Ryggbredd 5 mm
Vikt
98 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Visa mig den otroliga vägen som vi gått från att leva där och då till här och nu. Det har varit en lång väg. Nu går oss händerna till mötes. Emellan oss tid, som inte kallar vid namn, och dagar redan vikta vita stärkta i linneskåpet, starka sken. Och kontorsdörrarna öppnas, och arbeten och sorl, att de öppnas även denna dag i strävan. Att de andras röster, steg, intrikata rörelser mellan kaffevagnar, kakfat, emedan fallande snö, oro, ryckningar i sömnen, vändningar åt båda sidor, att blåsa på huden, kyssa den, som vore det kråkor och skrattande snö, eller vore det för evigt bråttom, liksom de vita fladdrande rockarna, en kör av händer som upprätthåller huden, tiden. Prolog till den litterära vetenskapsteorin utgör det första text- och bildsamarbetet i en serie mellan poeten Hanna Hallgren och konstnären Melissa Henderson. Hanna Hallgren har tidigare utgivit en rad diktsamlingar och är även verksam som forskare och lektor i genusvetenskap vid Linnéuniversitetet. Hennes senaste diktsamling Roslära utkom 2012 på Pequod Press. Melissa Henderson är konstnär och curator utbildad vid University of the Arts i London. Hennes senaste separatutställning heter Il faut imaginer Sisyphe heureux - Gestures of the Absurd (Klosterpresse, Frankfurt 2014).