Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Jag kan det : mer levande med affirmationer

Jag kan det : mer levande med affirmationer

Inbunden bok

Mycket gott skick. Energica, 2005. Förlagets tryckta/dekorerade och laminerade pappband. Mycket gott skick. 95 s. + 1 CD (med boken i engelsk version) i monterad plastficka på bakpärmens insida. ISBN 91-85127-06-X.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

Förlagsfakta

ISBN
918512706X
Titel
Jag kan det! - mer levande med affirmationer
Författare
Louise L. Hay
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2004
Omfång
95 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
135 x 194 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
234 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I denna kortfattade och informationsfyllda bok - vars engelska version du även kan lyssna på i den bifogade CD:n - visar dig Louise L. Hay att du "kan göra det", det vill säga förändra och förbättra så gott som alla områden i ditt liv, genom att lära dig förstå och använda affirmationer på rätt sätt. Louise L. Hay anser att varje tanke du tänker och varje ord du yttrar är en affirmation. Till och med när du pratar med dig själv (din inre dialog) är en ström av affirmationer. Du affirmerar och skapar det du upplever i livet med varje ord och tanke. Dina övertygelser är bara vanemässiga tankemönster du lärde in som barn och många av dem fungerar mycket bra för dig. Men andra trosföreställningar kan begränsa din förmåga att verkligen skapa det du önskar i ditt liv. Du behöver vara uppmärksam på dina tankar, så att du kan sluta med de som vanemässigt skapar upplevelser du inte vill ha. När Louise resonerar och diskuterar kring ämnen som hälsa, förlåtelse, välstånd, kreativitet, relationer, att lyckas i arbetet och självkänsla i den här boken och du börjar praktisera övningarna, kommer du snart märka att affirmationer kan vara lösningen på snart sagt vilket problem du än har inom ett speciellt område. När du läst den här boken, och lyssnat på Louise L. Hays egna visdomsord, kommer du att med tillförsikt kunna säga "Jag kan det", i vetskap om att du är på väg mot det underbara, glädjefyllda liv du förtjänar.