Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Eldens gåva

Eldens gåva

Pocketbok

Mycket gott skick. Del 1 i serien Stall Norrsken. Bonnier Carlsen, 2005. Limhäftad/Pocket. Främre omslaget med antydan till en del vertikala veck, i övrigt ett fräscht exemplar i mycket gott skick. 134, [5] s. Illustrerad. ISBN 91-638-4299-8.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9163842998
Titel
Eldens gåva
Författare
Noomi Hebert - Lena Ollmark
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2005
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
115 x 175 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
130 g
Språk
Svenska
Baksidestext


En helt ny slags bok! En svenskproducerad ”manga” med svenska upphovsmän! ”Eldens gåva” är en textbok av Noomi Hebert och Lena Ollmark med rikligt insprängda mangasidor och illustrationer av den unga och begåvade mangatecknaren Åsa Ekström.Möt coola Åse, snälla och omtänksamma Andrea, charmiga men klumpiga Joakim, och vilda, smarta Vera. Möt också deras hästar, det svara fullblodet Västanvind, den jättelika shirehästen Avalanche, ponnyn Hot Flame och islänningen Moldi.
 Handlingen utspelar sig i nordligaste Lappland, i en omgivning som består av vackra fjäll med glaciärer och sprakande norrsken. Här lär gänget känna varandra och som av en händelse råkar de ut för en magisk ceremoni som egentligen är avsedd för en samisk nåjd, en schaman. De fyra elementens krafter och dolda talanger överförs av misstag till huvudpersonerna och deras hästar, och hissnande äventyr följer. Hur ska de kunna bemästra sina krafter och samtidigt leva ett normalt liv?”Eldens gåva” är den första delen i serien ”Stall Norrsken” och är ett magiskt hästäventyr som uppmanar till sträckläsning.