Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lycka : och kärlek

Lycka : och kärlek

Inbunden bok. Kummin Förlag. 1 uppl. 2008. 61 sidor.

Nyskick. Förlagsny och oläst

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197524056
Titel
Lycka : och kärlek
Författare
Helen Exley
Förlag
Kummin Förlag
Utgivningsår
2008
Omfång
61 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
188 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lycka och Vänskap är två mycket vackra och inspirerande fotoböcker med kloka, tänkvärda citat och varma, vackra bilder av människor från livets första stund genom hela livet.

Böckerna innehåller oförglömliga bilder som visar att gemenskapen och sammanhållningen i en familj och mellan vänner är lika stark var vi än är i världen. På ett mycket uttrycksfullt och finstämt sätt förmedlas känslor som människor i alla kulturer upplever.

Oavsett om du letar efter en gåva till din bästa vän, en inflyttningspresent, en bok att ge bort till någon som fyller år eller bara en bok som värmer och inspirerar är böckerna den perfekta presenten till någon nära eller till dig själv.

Den stora fotoutställningen The Family of Man från 1950, inspirerade till en modern världsomfattande fotoinsamling och utställning under namnet M.I.L.K. Detta står för Moments of Intimacy, Laughter and Kinship (närhet, skratt och gemenskap) och dessa ledord valdes också som huvudtema för fotografierna. Insamlingen gjordes i form av en tävling förmodligen en av de största i världen och alldeles säkert en av de mest omfattande i sitt slag. Tävlingen lockade 17 000 fotografer från 164 länder. Av 40 000 fotografier utsågs trehundra till vinnare. De vinnande bidragen publicerades i ett antal böcker och presenteras nu för första gången i Sverige under namnen Lycka och Vänskap.