Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
TRÄDGÅRDSDESIGN – För stora och små trädgårdar
TRÄDGÅRDSDESIGN – För stora och små trädgårdar TRÄDGÅRDSDESIGN – För stora och små trädgårdar TRÄDGÅRDSDESIGN – För stora och små trädgårdar TRÄDGÅRDSDESIGN – För stora och små trädgårdar

TRÄDGÅRDSDESIGN – För stora och små trädgårdar

Inbunden bok Natur & Kultur. 2008. 175 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK! – Mindre kant- och ytmärken på skyddsomslaget. – Se fler bilder! ––

Trädgårdsdesign innehåller allt du behöver veta för att planera din drömträdgård, oavsett om det handlar om att anlägga en helt ny trädgård eller att utveckla en befintlig.
• Med tydliga exempel beskrivs steg för steg hur man gör en trädgårdsritning, skapar mysiga uterum, väljer växter till perennrabatten, arbetar med dammar och vattenfall, möblerar trädgården och ordnar med belysning.
• Boken beskriver olika trädgårdstyper och guidar dig fram till hur du skapar en trädgård som passar din stil. En modern och minimalistisk trädgård kräver till exempel annan design och annat val av växter än torparträdgården.
• Du får också tips på hur du skapar en trädgård som är vacker året om med blommor och buskar som passar bra för olika årstider.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127026353
Titel
Trädgårdsdesign : för stora och små trädgårdar
Författare
Helena Åhlund
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2008
Omfång
175 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
656 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Trädgårdsdesign innehåller allt du behöver veta för att planera din drömträdgård, oavsett om det handlar om att anlägga en helt ny trädgård eller att utveckla en befintlig. Med tydliga exempel beskrivs steg för steg hur man gör en trädgårdsritning, skapar mysiga uterum, väljer växter till perennrabatten, arbetar med dammar och vattenfall, möblerar trädgården och ordnar med belysning. Boken beskriver olika trädgårdstyper och guidar dig fram till hur du skapar en trädgård som passar din stil. En modern och minimalistisk trädgård kräver till exempel annan design och annat val av växter än torparträdgården. Du får också tips på hur du skapar en trädgård som är vacker året om med blommor och buskar som passar bra för olika årstider.