Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Det otroliga äventyret : [pyssel, serier, minifigur / översättning: Marie Helleday Ekwurtzel]

Det otroliga äventyret : [pyssel, serier, minifigur / översättning: Marie Helleday Ekwurtzel]

Inbunden bok Göteborg : Tukan, cop. . Svenska uppl. 2014. 59 sidor.

Nära nyskick. Lego (barn)- Pyssel; Faktaböcker; Pysselböcker; Barn- och ungdomslitteratur .. Serie: LEGO Legends of Chima .. . [Lego Chimas aktivitetsbok full med spännande serier, roliga pyssel och spel samt en minifigur i lego. . I boken väntar många kluriga uppgifter för läsaren, som labyrinter, sudoku och en hel massa annat. Allt utspelar sig i det magiska landet Chima, som hotas av onda stammar. Nu gäller det att rädda Chima en gång för alla.Böckerna om Chima är en stor succé, det är både roligt och spännande att få följa de olika figurerna i det magiska landet.]Kartonnage. Illustrerad . OBS : Kortet med Legominifiguren Winzar (i 8 bitar) saknas. Mått 28,5 x 22,5 x 1,5 cm. Vikt 450g. kickas inom 1 -2 dagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789176170571
Titel
LEGO Legends of Chima : det otroliga äventyret
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
59 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
444 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Aktivitetsbok full med spännande serier, roliga pyssel och spel samt en minifigur i lego. Legofiguren Winzar är lätt att bygga ihop med hjälp av medföljande instruktioner. I boken väntar många kluriga uppgifter för läsaren, som labyrinter, sudoku och en hel massa annat. Allt utspelar sig i det magiska landet Chima, som hotas av onda stammar. Nu gäller det att rädda Chima en gång för alla. Böckerna om Chima är en stor succé, det är både roligt och spännande att få följa de olika figurerna i det magiska landet.