Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Alltför nära

Alltför nära

Inbunden bok. EA Förlag. 1 uppl. 2013. 350 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Hylla A106

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789187519017
Titel
Alltför nära
Författare
Gyland, Henriette
Förlag
EA Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
350 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
512 g
Språk
Svenska
Baksidestext
ALLTFÖR NÄRA / Henriette Gyland

När Lia Thompsons mormor dör helt oväntat, måste hon motvilligt lämna sitt behagliga liv i Amerika och återvända till England. Till det kalla, fallfärdiga gamla huset vid havet.

Djupt i hennes undermedvetna finns en obehagskänsla hon inte kan sätta ord på. Och när hon upptäcker att någon smyger omkring i huset på natten, misstänker hon att allt inte står rätt till med dödsfallet. Sakta börjar också otäcka minnesbilder från barndomen göra sig påminda.

Aidan Morell blir glatt överraskad av att se sin ungdoms förälskelse tillbaka i stan - och glädjen och attraktionen är ömsesidig. Men olycka han varit med om har lämnat både synliga och osynliga ärr. Han bär på hemligheter som han döljer även för Lia.

När Lia närmar sig sanningen, tvingas hon ifrågasätta allt och alla. Grannen mördas och själv blir hon utsatt för mordförsök. I en värld av stegrande fara, är Aidan verkligen en man hon kan lita på?

Om författaren:

Henriette Gyland växte upp i Danmark men flyttade till England efter sin examen vid Köpenhamns Universitet. Hon är gift och bor i London.
Hon har arbetat i danska civilförvaltningen, för en resebyrå, på bank, som sjukhusadministratör och mycket annat innan hon etablerade sig som översättare och författare.

Henriette har alltid varit road av att skriva och gjorde sina första försök redan när hon var tio år. När hon väntade sitt första barn började hon skriva romanen Alltför nära. Romanen kom ut i december 2012 och hon vann New Talent Award vid The Festival of Romance i Bedford och boken blev snabbt en försäljningssuccé.

Henriettes andra bok Tsarens kniv kommer ut våren 2015.