Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Barbecue på svenska

Barbecue på svenska

Inbundna böcker. Hanks True BBQ. 1 uppl. 2020. 207 sidor.

För mig är barbecue lite magi. Man tar en enklare köttbit, ofta grovfibrig med mycket bindväv och fett, lägger den på grillgallret i ca 8-10 timmar, och ut kommer en saftig smakrik bit av himmelriket. Hur går det till egentligen? Den frågan kunde jag inte släppa. För att förstå detta började jag för många år sedan att experimentera. Mina första försök var en oxfilé som röktes med enris som jag plockade i skogen. Jag lade briketterna på ena sidan av grillen och höftade rätt mycket. Resultatet blev över förväntan, och sen har det fortsatt.
Min första egna grill var en billig och väldigt enkel gasolgrill. Den hade dock två brännarmunstycken som gjorde att jag kunde ha två värmezoner. Den användes mycket i ett par år innan jag gjorde slag i saken och köpte en Big Green Egg-grill som minst sagt gått varm. Jag har sen fortsatt grilla på olika grillar, och det senaste tillskottet är en egenbyggd s.k. offset smoker.
Oavsett utrustning är det, precis som i ’vanlig’ matlagning ett antal grundknep och tekniker som man bör förstå och bemästra. Kan man dem spelar det mindre roll vilken specifik grill man har. Det viktigaste är slutresultatet, smakrik och god mat.
Den här boken försöker förklara grunderna, knepen och tipsen för att lyckas med Low ’n Slow på grillen. Den bygger på mycket testande, provsmakande och A/B-jämförelser. Självklart innehåller boken ett antal recept också, så att man kan börja testa på en gång.
Jag hoppas denna bok kan sprida min passion till dig som läsare, så att du förstår vilka möjligheter som finns med din befintliga utrustning.

Förlagsfakta

ISBN
9789163933448
Titel
Barbecue på svenska
Författare
Oscarsson, Henrik
Förlag
Hanks True BBQ
Utgivningsår
2020
Omfång
207 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
260 x 210 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
1 g
Språk
Svenska