Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
 Hergé - samlade verk 1 - Totor - Lämlarnas patrulledare / Tintin i Sovjet

Hergé - samlade verk 1 - Totor - Lämlarnas patrulledare / Tintin i Sovjet

Seriealbum

Mycket gott skick. Bonnier Carlsen, 1 upplagan, 2a tryckningen 2002. Inbundet seriealbum i svartvitt 184 sidor. Skick: "VG/FN". Ryggen är solblekt och de första 30 sidorna är lite vågiga upptill. En aning stötta hörn. För övrigt mycket fint skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9163814021
Titel
Hergé - samlade verk 1: Totots äventyr, Tintin i Sovjet
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
1999
Omfång
190 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
222 x 298 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
1071 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den 10 januari i år (1999) fyllde den evigt unge reportern Tintin 70 år. Svårt att tro egentligen, eftersom han fortfarande är lika het som förut. Vi firar detta genom att ge ut Hergés samlade verk i en exklusiv, inbunden utgåva om 19 band! Förutom Tintins äventyr finner vi här godbitar som tidigare ej publicerats i Sverige, som Popol och Virgine i vilda västern, Den älskvärde herr Mops, Smecken och Sulan, men också Totors äventyr om scoutledaren som var Tintins föregångare. Hergé och hans verk presenteras kapitel mellan serieepisoderna av Tintinkännaren framför andra, den belgiske journalisten Benoît Peeters, och vi får ta del av ett rikt bildmaterial. Varje band består av 160 sidor, med undantag av band 1 som är på 190 sidor. Utgivningen kommer att ske under år 1999 och 2000. Utgåvan trycks i ett begränsat antal exemplar. De fyra första banden innehåller följande serier: 1: Totors äventyr, Tintin i Sovjet 2: Tintin i Kongo, Tintin i Amerika, Den älskvärde herr Mops 3: Faraos cigarrer, Popol och Virginie i vilda västern, Smecken och Sulan 4: Blå lotus, Det sönderslagna örat, Smecken och Sulan