Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Odödliga : en hyllning till 101 oförglömliga ikoner / Tim Hill
Odödliga : en hyllning till 101 oförglömliga ikoner / Tim Hill Odödliga : en hyllning till 101 oförglömliga ikoner / Tim Hill Odödliga : en hyllning till 101 oförglömliga ikoner / Tim Hill

Odödliga : en hyllning till 101 oförglömliga ikoner / Tim Hill

Inbunden bok Göteborg : Parakit ; [2012] . Svenska uppl. 2012. 255 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Berömda personer; Celebrities; Biografi..Historia Originaltitel: Hill, Tim: Unforgettable. ..[Några av världens största ikoner har gemensamt att deras liv avslutades allt för tidigt, och vi undrar hur deras liv och karriärer skulle gestaltat sig om de fått leva.
Marilyn Monroe, John Lennon och Prinsessan Diana är bara några av de personer inom bl.a. filmens, konstens och musikens värld som hyllas i denna bok. Några hann etsa in sina namn i allmänhetens minne innan de försvann, medan andra inte blev kända förrän efter sin död. I denna bok berättas om 101 berömda personer som togs ifrån oss i förtid. Det de åstadkom minns vi för alltid - de är odödliga. ] . Kartonnage. Nyskick, . .Mått 29 x 23 x 2,8 cm. Vikt 1400g. Skickas inom 1 -2 dagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187161193
Titel
Odödliga : en hyllning till 101 oförglömliga ikoner
Författare
Tim Hill
Förlag
Parragon
Utgivningsår
2012
Omfång
255 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
224 x 279 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
1302 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Några av världens största ikoner har gemensamt att deras liv avslutades allt för tidigt, och vi undrar hur deras liv och karriärer skulle gestaltat sig om de fått leva.

Marilyn Monroe, John Lennon och Prinsessan Diana är bara några av de personer inom bl.a. filmens, konstens och musikens värld som hyllas i denna bok. Några hann etsa in sina namn i allmänhetens minne innan de försvann, medan andra inte blev kända förrän efter sin död.

I denna bok berättas om 101 berömda personer som togs ifrån oss i förtid. Det de åstadkom minns vi för alltid - de är odödliga.