Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Kök att leva i

Kök att leva i

Inbundna böcker. Bokförlaget Forum. 2002. 160 sidor.

Livet i köket är dagens sätt att leva. En gång var köket bara en arbetsplats, ett rum där det obekväma och tunga matlagningsarbetet sköttes. Sedan blev det ett välupplyst, gnistrande blankt tekniskt underverk där efterkrigshemmafrun kunde beundra sin nya utrustning och laga till läckerheter åt man och barn. Dagens kök har undergått ännu en förvandling. Det är hemmets hjärtpunkt, i synnerhet i barnfamiljer. Köket har blivit husets "vardagsrum" i ordets egentliga betydelse; ett levande kök.Med utgångspunkt i de varma, lavendeldoftande lantköken i Toscana och Provence, som vunnit spridning genom Terence Conran och andra, har det levande köket blivit internationellt. Oavsett om vi är inbitna stadsbor eller trivs på landet så har köket blivit den plats där vi sitter, äter och dricker, pratar, arbetar och umgås med vänner. Det är där våra barn leker, där vi tittar på tv och läser i en bekväm stol. Det är där vi kopplar av.Oavsett om ditt kök är stort eller litet, din budget är obegränsad eller knapp, om du ska bygga nytt eller renovera, så hittar du här massor med idéer, information, råd och inspiration. Från praktiska tips om arbetsytor, armaturer, köksmaskiner, möbler och annan utrustning till tankar om val av inredningsstil och hur de olika funktionerna i köket bör placeras, från smarta förvaringsidéer till vackra ytbehandlingar. Här finns också råd om kryddväxter, uteplatsen intill köket, glas, porslin och dukning och till och med inspirerande matrecept för det levande köket.Elizabeth Hilliard är prisbelönad brittisk journalist och författare. Hon har givit ut ett tiotal böcker om hem och heminredning, bland annat om färgsättning, ordning och reda, lantstil och kelimmattor. Hemma njuter hon av att tillbringa sin tid i det levande köket med man och tre barn. Besök hennes hemsida: www.elizabeth-hilliard.co.uk.Caroline Arber är en fotograf som specialiserat sig på interiörer och stilleben, prisbelönt och uppskattad för sina levande och naturliga foton tagna i dagsljus. Detta är hennes andra bok.

Förlagsfakta

ISBN
9789137118192
Titel
Kök att leva i
Författare
Hilliard, Elizabeth
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2002
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
230 x 263 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
990 g
Språk
Svenska