Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Marocko på ett fat

Marocko på ett fat

Inbunden bok.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Prisma, 2005. Inbunden. Förlagets tryckta/dekorerade kartonnageband i nära nyskick. Skyddsomslaget med liten reva/nagg i baksidans överkant, nära rygghuvudet, i övrigt mycket gott skick. 23x25,5 cm. 165 s. Rikligt illustrerad, huvudsakligen i färg. ISBN 91-518-4411-7.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151844117
Titel
Marocko : på ett fat
Författare
Caroline Hofberg
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2005
Omfång
165 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
250 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
941 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Marocko på ett fat förmedlar en innerligkärlek till det sagoomspunna riket i Nordafrika – folket, kulturen, sederna och, framför allt, maten. Citrussyrliga sallader, mustiga grytor, överdådiga festrätter, heta såser och ljuvliga desserter. Allt med det marockanska kännetecknet: kryddan.
Den här maten är inte krånglig att tillaga. Alla råvaror finns i välsorteradebutiker, och de flesta svenska kök inne-håller redan kryddor som kanel, ingefära,saffran, chili och vitlök, för att inte tala om citrusfrukter och mandel. Det är sättet att använda dem som är så spännande och kreativt i denna bok. I stället för att låta dadlar, nötter, russin och fikon stå och damma över julhelgen, låt dem puttra med i en härlig kyckling- eller lammgryta och servera med ångande couscous!
Maten i boken är inte bara läcker, den är nyttig också. Här finns många vegetariska recept, samtidigt som smöret och grädden lyser med sin frånvaro.
De vanligaste råvarorna och kryddorna presenteras utförligt, och den som vill kan göra sina egna marockanska kryddblandningar.