Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Min mosters migrän eller Hur jag blev kvinna

Min mosters migrän eller Hur jag blev kvinna

Bonnier, 2003 Pocket, 413s. 200g.

Mycket gott skick. ISBN 9100100323. Varför finner sig starka kvinnor fortfarande i att, så här efter emancipationens århundrade, bli betraktade som andra klassens varelser? Var finns upproret? Vreden?
Frågorna ställer danska Hanne-Vibeke Holst, författaren till den storsäljande romantrilogin om Therese Skårup. Nu berättar hon om hundra års kvinnoliv, som det formades (av män) och levdes i hennes egen familj. I lust, i nöd ? och ofta under tyst protest. Det har blivit en självbiografisk odyssé, ett sorglustigt avslöjande av kvinnokönets ständiga undergivenhet. Hon har intervjuat sin mormor, sin mor, sina systrar och väninnor om deras liv, men framför allt är det en uppriktig och självutlämnande berättelse om flickan och kvinnan Hanne-Vibeke ? varför hon blev den hon är idag. När Min mosters migrän kom ut i Danmark 1999 beskrevs den av Politiken som den viktigaste debattboken om feminism och den kvinnliga identiteten och har hittills sålts i över 100.000 exemplar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9100100323
Titel
Min mosters migrän
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2002
Omfång
415 sidor
Bandtyp
Pocket
Språk
Svenska
Baksidestext