Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
3 Böcker: Om en pojke & En god människa & High fidelity

3 Böcker: Om en pojke & En god människa & High fidelity

Inbunden bok

Mycket gott skick. Förmånlig frakt, endast 55 Kr för hela paketet. Inbunden [kartonnage] bok. 2002. Stockholm. Forum. 0 (Skönlitteratur ISBN: 9137121278) Beskrivning :==>> #92-7-6701 [Wilkmans Antikvariat]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9137121278
Titel
Om en pojke
Författare
Nick Hornby
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2002
Omfång
284 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
140 x 220 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
387 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hjälten i Nick Hornbys nya roman heter Will. Han är 36 år gammal och ingen kan beskylla honom för att vara särskilt förtjust i barn. Men han har gjort en upptäckt. Han har kommit på att unga mödrar faktiskt kan vara väldigt tjusiga. Ja, alldeles förbaskat tjusiga. Och kanske är de också de bästa älskarinnorna. Vem vet? Fast problemet är: hur ska man bära sig åt för att verkligen komma dem inpå livet?   Jo, naturligtvis gå med i en förening för ensamstående föräldrar. Även om det kanske kan medföra vissa problem att då inte ha någon telning att visa upp. Will tar sig i alla fall friheten att uppfinna en tvåårig liten krabat, hans lille son, som visserligen inte existerar i sinnevärlden men väl i idévärlden. Och genast smälter han in lite bättre.   Det är då som Marcus dyker upp, en ganska så knepig 12-åring som har bestämt sig för att ”adoptera” Will som sin vicepappa. Och från den dagen kan Will bara glömma alla sina drömmar om ett angenämt, rofyllt och bekymmersfritt ungkarlsliv.   Det handlar alltså om en ny underbart rolig roman av författaren till Fever Pitch och High fidelity. Alla som har läst de båda föregående böckerna vet förstås redan att Nick Hornby är en av Englands – och Forums – mest underhållande författare.  Nick Hornby, född 1957, har fått två stora internationella försäljningssuccéer med romanen High fidelity, som kom på svenska 1996, och fotbollsboken Fever Pitch, på svenska 1997. Om en pojke är hans tredje bok.