Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Cottage

Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Cottage

Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2015. 415 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.

Här finns allt från suveräna frukostar och smidig ta med-mat via fräscha sallader och lätta söndagsmiddagar till fiskrätter och långkok. Här finns också härliga desserter, bröd, kakor och godis. Alla recept är fria från vete- och mjölkprodukter och kommer garanterat att ladda kroppen med ny energi.

Boken innehåller 170 recept, med nya spännande kombinationer och smakupplevelser, till exempel forell med chermoula, quinoa- och krusbärstabbouleh, spenatwraps, soppa på rostad aubergine och tomat, zucchini- och fänkålssallad med jordnötsdressing, ugnsbakad makrill med fänkål och krusbär, Bloody Mary-stek med avokado, kryddig biff med bönröra, lamm- och cashewcurry, rostat jordärtskocksmos, rödbetsburgare, eldig salsa, ingefärskryddad rabarber- och äppelpaj, persiko- och apelsinsorbet, choklad- och avokadomousse ...

Med Simon Wheelers inspirerande bilder kommer den här boken att få en central plats i ditt kök. För vem vill inte laga mat som är både god och nyttig?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789171263339
Titel
Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Cottage
Författare
Hugh Fearnley-Whittingstall
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2015
Omfång
415 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
196 x 253 mm Ryggbredd 39 mm
Vikt
1442 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.Här finns allt från suveräna frukostar och smidig ta med-mat via fräscha sallader och lätta söndagsmiddagar till fiskrätter och långkok. Här finns också härliga desserter, bröd, kakor och godis. Alla recept är fria från vete- och mjölkprodukter och kommer garanterat att ladda kroppen med ny energi.Boken innehåller 170 recept, med nya spännande kombinationer och smakupplevelser, till exempel forell med chermoula, quinoa- och krusbärstabbouleh, spenatwraps, soppa på rostad aubergine och tomat, zucchini- och fänkålssallad med jordnötsdressing, ugnsbakad makrill med fänkål och krusbär, Bloody Mary-stek med avokado, kryddig biff med bönröra, lamm- och cashewcurry, rostat jordärtskocksmos, rödbetsburgare, eldig salsa, ingefärskryddad rabarber- och äppelpaj, persiko- och apelsinsorbet, choklad- och avokadomousse …Med Simon Wheelers inspirerande bilder kommer den här boken att få en central plats i ditt kök. För vem vill inte laga mat som är både god och nyttig?