Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
VILTKOKBOKEN
VILTKOKBOKEN VILTKOKBOKEN VILTKOKBOKEN VILTKOKBOKEN

VILTKOKBOKEN

NYSKICK! Omslaget har lite yt- och hörnmärken. - Klicka på titeln ovan för fler bilder! --- Ica Bokförlag, 1996.
Omfång: 192 sidor.
Bandtyp: Inbunden, ca 21x24 cm. 101 färgfoton. --- Vad är det som gör viltkött så bergärligt? Det måste vara den förnäma smak, som kommer från djurens fria och naturliga sätt att leva och söka sin föda. En viltmiddag på hösten eller vintern är en välkommen omväxling för varje finsmakare. Villebrådssmaken är lite speciell och kan variera både hos samma djurslag och mellan olika viltarter. Djurens ålder avgör mörhet och smak. Med kryddor och marinader kan vi framhäva varje köttbits egen karaktär. I Viltkokboken finns nya idéer och receptvariationer varvade med gamla traditionella recept. Både den jaktintresserade och den som köper sitt vilt i en välsorterad matmarknad kan få inspiration, nytta och glädje av boken. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153417156
Titel
Viltkokboken
Författare
ICA Provkök
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
1996
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
810 g
Språk
Svenska