Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Fakturabetalning
  • Inrikes enhetsfrakt 55 SEK
12 verktyg i KBT : från teori till färdighet

12 verktyg i KBT : från teori till färdighet

av

Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2010. 390 sidor.

Nyskick. 24.5 x 18 cm. 2.5 cm tjock. 780 gram. I boken presenteras tolv av de mest kraftfulla verktygen som används i kognitiv beteendeterapi (KBT). Det här är den första boken på svenska som går igenom grundverktygen i KBT, som kan användas vid en mängd olika problem som depression, ångest, smärtbesvär, stress och sömnsvårigheter. Verktygen täcker hela terapiprocessen från att motivera klienten till att vidmakthalla positiva förändringar. Syftet med boken är att ge en teoretisk förståelse för verktygen, men framför allt att hjälpa läsaren att utveckla terapeutiska färdigheter och skickligt kunna tillämpa de tolv verktygen. Denna grundbok om tekniker inom KBT är lämplig på utbildningar inom KBT, både på högskolenivå och kortare kurser samt för professionella som arbetar eller vill arbeta med KBT.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Swish

6 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789127121126
Titel
12 verktyg i KBT : från teori till färdighet
Författare
Ida Flink - Steven Linton
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Utgivningsdatum
20101206
Omfång
390 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
180 x 245 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
778 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I boken presenteras tolv av de mest kraftfulla verktygen som används i kognitiv beteendeterapi (KBT). Det här är den första boken på svenska som går igenom grundverktygen i KBT, som kan användas vid en mängd olika problem som depression, ångest, smärtbesvär, stress och sömnsvårigheter. Verktygen täcker hela terapiprocessen från att motivera klienten till att vidmakthalla positiva förändringar. Syftet med boken är att ge en teoretisk förståelse för verktygen, men framför allt att hjälpa läsaren att utveckla terapeutiska färdigheter och skickligt kunna tillämpa de tolv verktygen. Denna grundbok om tekniker inom KBT är lämplig på utbildningar inom KBT, både på högskolenivå och kortare kurser samt för professionella som arbetar eller vill arbeta med KBT.