Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hänsyn: om konsten att ge och ta plats i tillvaron

Hänsyn: om konsten att ge och ta plats i tillvaron

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 189 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Några märken från hantering utvändigt. Invändigt i väldigt fint skick.

När du handlar böcker av mig:

* Jag skickar ditt paket spårbart med Schenker. Du får ett försändelsenummer och kan följa paketets väg.

* Enhetsfrakt innebär att du kan köpa flera böcker av mig samtidigt utan att fraktkostnaden förändras. Jag har många annonser på Bokbörsen; både facklitteratur, skönlitteratur, barnböcker, tidskrifter och kurslitteratur.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153434467
Titel
Hänsyn : om konsten att ge och ta plats i tillvaron
Författare
Ardoris, Igor
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2010
Omfång
189 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 211 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
321 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den populäre föreläsaren och författaren Igor Ardoris är tillbaka med en ny tankeväckande bok där han diskuterar en av samhällets viktigaste byggstenar: hänsyn.

Vi lever i ett samhälle där var och en - åtminstone i teorin - är fri att skapa sin egen identitet och livsstil. Men med frihet kommer även ansvar, och i det friare, individbaserade och mer inkluderande samhälle vi vill bygga idag är det viktigare än någonsin att visa hänsyn till varandra. Hänsyn är kittet i skarven mellan det nära, personliga och det stora, abstrakta samhälliga projektet, och är viktigt för att få dem båda att fungera - inte minst för att få dem att fungera i harmoni med varandra.

Men vad är egentligen hänsyn och hur funkar det i praktiken? Och hur mycket hänsyn är jag skyldig att visa min omgivning? Hur mycket hänsyn är omgivningen skyldig att visa mig? Är hänsyn en bristvara i dagens samhälle? Eller har kraven på visad hänsyn gått för långt?

På sitt medryckande och personliga sätt, kryddat med mängder av exempel från sitt eget liv, visar Igor hur vi kan förhålla oss till hänsyn. Genom att reflektera över vårt eget och andras sätt att vara kan vi lättare träna upp och sprida förmågan att visa mer hänsyn i våra liv. Det handlar om att både ta och ge plats i tillvaron.

Igor Ardoris är föreläsare, mental tränare och författare. Han blev först känd som en av lärarna i tv-serien Klass 9A. Igor har tidigare gett ut boken Lycka och att lyckas på Ica Bokförlag.