Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
91:an Kokbok : det bästa ur svensk husmanskost

91:an Kokbok : det bästa ur svensk husmanskost

Inbundna böcker. Egmont Kärnan. 1 uppl. 2005. 60 sidor.

91:an är en basse som ofta är hungrig och gillar god mat, framförallt korv och annan gammal svensk husmanskost. Det är något han inte är ensam om, men tyvärr så är kunskapen om hur man lagar god humanskost på väg att försvinna. Därför vill vi med hjälp av kocken Martin Carlenstam, sous chef på restaurang Prinsen i Stockholm, slå ett slag för gammal fin husmanskost och lite annat smått och gott i den här boken.

Förlagsfakta

ISBN
9789172696976
Titel
91:an Kokbok : det bästa ur svensk husmanskost
Författare
Martin Carlenstam
Förlag
Egmont Kärnan
Utgivningsår
2005
Omfång
60 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
181 x 207 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
322 g
Språk
Svenska