Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Vegetariska kokboken - Grundkokbok

Vegetariska kokboken - Grundkokbok

Inbunden bok Ica Bokförlag. 3 uppl. 2001. 320 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. 3:e helt omarbetade upplagan. Inbunden i dekorerat pappband och med en vacker dekal på pärmens insida. Mycket rikt, vackert och instruktivt illustrerad med foton i färg. Författaren har stor erfarenhet av vegetarisk matlagning och har själv levt vegetariskt i 35 år. Hon har arbetat inom friskvård och hälsa som författare, föreläsare, konsulent, terapeut och kostrådgivare sedan drygt 20 år tillbaka. Hon har även gjort de vackra akvarellerna på örter och alger i boken.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789153421054
Titel
Vegetariska kokboken
Författare
Inga-Britta Sundqvist
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2002
Omfång
320 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
945 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den efterlängtade gröna klassikern i ny helt omarbetad upplaga! Den kompletta grundkokboken för alla som är intresserade av grön mat och en vegetarisk livsstil. Boken har hittills sålt i ca 140.000 ex i Sverige. Ny reviderad utgåva med nya rön, recept och foton. Nya kapitel : Mat som medicin (med nya forskningsrön), Vegetariskt för barn och tonåringar samt Matglädje och hälsa, med mat i ett helhetsperspektiv. Näringsläran har uppdaterats och faktagranskats. Mer än 350 läckra och nya recept i tiden.Många grundrecept med tips på variationer. Tonvikt på enkel, näringsriktig och snabblagad mat. Även med inspiration från andra matkulturer och nya mattrender, som medelhavsmat, asiatiskt, indiskt och mexikanskt samt pasta, smoothies och energisoppor. Ca 175 färgfoton och teckningar, drygt 350 recept.