Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Lär dig andas :andningsmetoder för hälsa, personlig utveckling och ökat välbefinnande

Lär dig andas :andningsmetoder för hälsa, personlig utveckling och ökat välbefinnande

Inbunden bok Bokförlaget Forum. 2004. 211 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9137124358
Titel
Lär dig andas :andningsmetoder för hälsa, personlig utveckling och ökat välbefinnande
Författare
Inga-Lill Valfridsson
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2004
Omfång
211 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 220 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
404 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Andningen är livets nyckel. Lär dig andas vänder sig till alla som vill förbättra sin andning och lära sig mer om hur livets magiska nyckel kan användas.Begränsad andning ger ett begränsat liv, där vi ofta känner oss trängda och låsta. Det kan förvärra redan svåra problem som dålig sömn, oro, stelhet och värk, håglöshet, huvudvärk och andra psykosomatiska symtom. När vi fördjupar vår andning händer de mest fantastiska ting – ämnesomsättningen och blodcirkulationen förbättras, immunförsvaret stärks och livskraften ökar. Men dessutom kan en rytmisk och fri andning leda till en psykologisk och andlig förändring.
 Andningen är bron till din själ och din inre visdom. Med hjälp av olika andningstekniker kan du sluta fred med dina känslor, stilla dina tankar och få chansen att lyssna till din själ. Med små steg lär du dig undan för undan att lita på och följa din inre röst. Du börjar öppna stängda dörrar och möter livet på ett mer frimodigt sätt.
 De flesta av oss andas automatiskt och omedvetet. Utan att tänka på det begränsar vi ofta andningen. Det är ett ”knep” vi tar till för att skydda oss när vi råkar ut för händelser som känns hotfulla och skrämmande. Vi håller andan och dämpar på så sätt obehaget. Ibland är det början på en ond cirkel som senare i livet leder till andnöd, en känsla av att inte kunna få luft och på lång sikt – ångest. Fri och öppen andning ger å andra sidan harmoni och livslust.
 Varje individ har en självläkande förmåga, och den förmågan aktiveras genom en förbättrad och medveten andning.Bokens tre delar är:  Andningens befriande kraft. Om andningens anatomi och sambandet mellan andning och hälsa, stress, rädsla, motstånd och förändring. Frigörande livsandning. Ett program för 28 dagar som innehåller andningsövningar, rörelser för smidighet och balans samt tips på mat och dryck som underlättar din utveckling mot harmoni och hälsa. Reservkraft. Om frigörande andning, vivation och andra andningsmetoder som du gör hos en professionell andningspedagog/ledare. Så öppna din famn och ta ett djupt andetag! Det är ett sätt att ”smyga in” den nya livsstilen/förändringen i ditt liv. Genom att föra ut armarna rätar du automatiskt på ryggen och öppnar bröstkorgen för att ge lungorna bättre plats. Då fördjupar du andningen och påminner dig om dess magiska kraft. Inga-Lill Valfridsson är diplomerad andningspedagog med mottagning i Stockholm. Hon är också journalist och författare med inriktning på hälsofrågor och relationer. Hon har tidigare skrivit Mod att möta den rätte och Mod att möta förändringar. Inga-Lill Valfridsson håller kurser och föredrag om förändringskompetens, frigörande andning och självbiografiskt skrivande för personlig utveckling.