-
Östgötamat : från igår och idag
Inbunden bok. Östergötlands länsmuseum. 3 uppl. 2008. 204 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185908745
- Titel
- Östgötamat : från igår och idag
- Författare
- Inga Wallenquist
- Förlag
- Östergötlands länsmuseum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 275 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1053 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkomna till matriket Östergötland! Boken innehåller ett stort stycke matnyttig kulturhistoria och drygt 200 spännande recept. Här beskrivs överdådet hos biskop Brask på 1500-talet och vardag och fest på några av Östergötlands herrgårdar. Men framför allt handlar det om kalasmat och vardagskost i bondens gård och fiskarens stuga, om maten i borgarhem och arbetarkvarter.
Denna tredje upplaga av Östgötamat är omarbetad och utökad med ett omfattande kapitel om 2000-talets östgötamat, hur den produceras och serveras. Vi har dukat upp en östgötabuffé och två inspirerande festmenyer med nykomponerade recept och rätter hämtade ur de gamla receptböckerna.
Östergötlands länsmuseum 3 9789185908745 -
Östgötamat : från igår och idag
Inbunden bok. Östergötlands länsmuseum. 3 uppl. 2008. 204 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185908745
- Titel
- Östgötamat : från igår och idag
- Författare
- Inga Wallenquist
- Förlag
- Östergötlands länsmuseum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 275 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1053 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkomna till matriket Östergötland! Boken innehåller ett stort stycke matnyttig kulturhistoria och drygt 200 spännande recept. Här beskrivs överdådet hos biskop Brask på 1500-talet och vardag och fest på några av Östergötlands herrgårdar. Men framför allt handlar det om kalasmat och vardagskost i bondens gård och fiskarens stuga, om maten i borgarhem och arbetarkvarter.
Denna tredje upplaga av Östgötamat är omarbetad och utökad med ett omfattande kapitel om 2000-talets östgötamat, hur den produceras och serveras. Vi har dukat upp en östgötabuffé och två inspirerande festmenyer med nykomponerade recept och rätter hämtade ur de gamla receptböckerna.
Östergötlands länsmuseum 3 9789185908745 -
Östgötamat : från igår och idag
Inbunden bok. Östergötlands länsmuseum. 3 uppl. 2008. 204 sidor.
Mycket gott skick. 3:e omarbetade och utökade upplagan. Tillskrift.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185908745
- Titel
- Östgötamat : från igår och idag
- Författare
- Inga Wallenquist
- Förlag
- Östergötlands länsmuseum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 275 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1053 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkomna till matriket Östergötland! Boken innehåller ett stort stycke matnyttig kulturhistoria och drygt 200 spännande recept. Här beskrivs överdådet hos biskop Brask på 1500-talet och vardag och fest på några av Östergötlands herrgårdar. Men framför allt handlar det om kalasmat och vardagskost i bondens gård och fiskarens stuga, om maten i borgarhem och arbetarkvarter.
Denna tredje upplaga av Östgötamat är omarbetad och utökad med ett omfattande kapitel om 2000-talets östgötamat, hur den produceras och serveras. Vi har dukat upp en östgötabuffé och två inspirerande festmenyer med nykomponerade recept och rätter hämtade ur de gamla receptböckerna.
Östergötlands länsmuseum 3 9789185908745 -
Östgötamat : från igår och idag
Inbunden bok. Östergötlands länsmuseum. 3 uppl. 2008. 204 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185908745
- Titel
- Östgötamat : från igår och idag
- Författare
- Inga Wallenquist
- Förlag
- Östergötlands länsmuseum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 275 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1053 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkomna till matriket Östergötland! Boken innehåller ett stort stycke matnyttig kulturhistoria och drygt 200 spännande recept. Här beskrivs överdådet hos biskop Brask på 1500-talet och vardag och fest på några av Östergötlands herrgårdar. Men framför allt handlar det om kalasmat och vardagskost i bondens gård och fiskarens stuga, om maten i borgarhem och arbetarkvarter.
Denna tredje upplaga av Östgötamat är omarbetad och utökad med ett omfattande kapitel om 2000-talets östgötamat, hur den produceras och serveras. Vi har dukat upp en östgötabuffé och två inspirerande festmenyer med nykomponerade recept och rätter hämtade ur de gamla receptböckerna.
Östergötlands länsmuseum 3 9789185908745 -
Östgötamat : från igår och idag
Inbunden bok. Östergötlands länsmuseum. 3 uppl. 2008. 204 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185908745
- Titel
- Östgötamat : från igår och idag
- Författare
- Inga Wallenquist
- Förlag
- Östergötlands länsmuseum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 275 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1053 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkomna till matriket Östergötland! Boken innehåller ett stort stycke matnyttig kulturhistoria och drygt 200 spännande recept. Här beskrivs överdådet hos biskop Brask på 1500-talet och vardag och fest på några av Östergötlands herrgårdar. Men framför allt handlar det om kalasmat och vardagskost i bondens gård och fiskarens stuga, om maten i borgarhem och arbetarkvarter.
Denna tredje upplaga av Östgötamat är omarbetad och utökad med ett omfattande kapitel om 2000-talets östgötamat, hur den produceras och serveras. Vi har dukat upp en östgötabuffé och två inspirerande festmenyer med nykomponerade recept och rätter hämtade ur de gamla receptböckerna.
Östergötlands länsmuseum 3 9789185908745 -
Östgötamat - från igår och idag
Inbunden bok. Östergötlands länsmuseum, 2008. 3:e omarbetade och utökade uppl.
Mycket gott skick. Illustrerat kartonnage, 201 (3) sid. Illustrerad. Recept.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185908745
- Titel
- Östgötamat : från igår och idag
- Författare
- Inga Wallenquist
- Förlag
- Östergötlands länsmuseum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 275 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1053 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkomna till matriket Östergötland! Boken innehåller ett stort stycke matnyttig kulturhistoria och drygt 200 spännande recept. Här beskrivs överdådet hos biskop Brask på 1500-talet och vardag och fest på några av Östergötlands herrgårdar. Men framför allt handlar det om kalasmat och vardagskost i bondens gård och fiskarens stuga, om maten i borgarhem och arbetarkvarter.
Denna tredje upplaga av Östgötamat är omarbetad och utökad med ett omfattande kapitel om 2000-talets östgötamat, hur den produceras och serveras. Vi har dukat upp en östgötabuffé och två inspirerande festmenyer med nykomponerade recept och rätter hämtade ur de gamla receptböckerna.
Östergötlands länsmuseum, 2008 3:e omarbetade och utökade 9789185908745
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn