Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lilla dockan

Lilla dockan

Inbunden bok. Bokfabriken. 2017.

Nyskick. Lilla dockan är en brännande aktuell thriller om våra barns verklighet på nätet. En thriller som kryper in under skinnet och stannar där. En fristående fortsättning på Monster (2016).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789176295526
Titel
Lilla dockan
Författare
Ingrid Elfberg
Förlag
Bokfabriken
Utgivningsår
2017
Bandtyp
Inbunden
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett videoklipp sprids som en löpeld över sociala medier. En känd bloggare och youtuber sänder live från en infinitypool som är upplyst och svävar högt över Göteborg. Hon sitter med en drink och pratar in i kameran, men det märks snabbt att något inte stämmer. "Allt är ditt fel, och du vet det", säger bloggerskan med rödgråtna ögon innan hon klättrar över glasräcket och faller bakåt, ut över avgrunden.

Torbjörn och hans kollegor på Sektionen för grova brott i Göteborg nystar i ett nätverk som sysslar med gromning av unga och barn på nätet. De misstänker snart att bloggerskan är ännu ett offer ... Men hur hittar man den skyldige utan några konkreta bevis? Snart börjar dessutom ledtrådarna peka rakt tillbaka mot Sektionen för grova brott - och till slut går det inte att lita på någon alls.

Lilla dockan är en psykologisk thriller som utforskar aktuella ämnen och belyser en viktig, och skrämmande, del av vår verklighet. En fristående fortsättning på Monster (2016).