Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det goda köket: Ingrids bästa recept

Det goda köket: Ingrids bästa recept

Inbunden bok. Ica Bokförlag. Första uppl. 2010. 144 sidor.

Mycket gott skick. Inbunden i förlagets pappband. Illustrerad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153433453
Titel
Det goda köket : Ingrids bästa recept
Författare
Ingrid Eriksson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2010
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
201 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
664 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Klassiska svenska favoriter

Ingrid Eriksson, Svenska Dagbladets matredaktör, har i den här kokboken valt ut sina bästa recept. Det är mat som älskas av både stora och små. Rätter som många längtar efter men kanske känner sig osäkra på att laga.

När vi vill ha naturliga och rena smaker och längtar efter mat som mamma och mormor lagade är detta en underbar bok. Med de bästa råvarorna, gärna ekologiska och närproducerade, får vi här inspirationen att laga spännande förrätter, härliga huvudrätter och de mest delikata efterrätter.
De går oftast att förbereda och är perfekta när man ska ha gäster men passar förstås lika bra till familjens middag.

Här finns kryddiga revbensspjäll, härliga oxrullader med pressgurka, mustig boeuf bourguignon, ängamat på nyskördade grönsaker och frasig raggmunk med hemgjord lingonsylt.
Av frukt och bär från trädgård och skog kan vi göra de läckraste desserter som saftig blåbärsmazarintårta, kaneldoftande äppelkaka och luftig rabarbermousse.
Och vi kan vara säkra på att det blir riktigt gott - alla recept är väl utprovade.