Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Vardagslydnad med klicker : i samarbete med din hund

Vardagslydnad med klicker : i samarbete med din hund

Inbunden bok

Gott skick. Ica, 2011. Förlagets tryckta/dekorerade pappband. 4:o (25x20 cm). Ryggfoten/bakre falsens nederkant aningen tilltryckt. Några lätta och ytliga märken/repor i pärmarna. I övrigt ett fräscht exemplar i mycket gott skick. 127 s. Rikligt illustrerad i färg. ISBN 978-91-534-3511-2.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789153435112
Titel
Vardagslydnad med klicker
Författare
Åsa Jakobsson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2011
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 248 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
583 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Klickern hjälper dig att få en god vardagslydnad på din hund genom att uppmuntra hundens naturliga beteende. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en erfaren hundtränare, den här boken bjuder på nya tankar, träningstips och idéer för att du ska lyckas med din träning. Boken är indelad i två delar. I den första delen hittar du fakta om beteenden - både människors och hundars - och författaren ger tips på saker som är viktiga för en god hundhållning och vardagslydnad. I del två får du läsa om vanligt förekommande problem så som att hunden hoppar, drar i kopplet eller inte kommer på inkallning. Övningarna i del två hjälper dig att komma tillrätta med problemen. Lösningen är att du som hundägare ska fokusera på att jobba tillsammans med din hund mot ett gemensamt mål istället för att straffa ett beteende du inte vill ha. För det här ändamålet är klickern ett väldigt finurligt instrument.