Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den 1:a att dö.

Den 1:a att dö.

Inbunden bok

Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma 2004. 319 sid. Utg. bib. ex., biblioteksinplastning. Fläck på försättsblad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151841517
Titel
Den 1:a att dö
Författare
James Patterson
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2004
Omfång
318 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 228 mm
Vikt
577 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En galning ger sig på och dödar på ett bestialiskt sätt nygifta par på deras bröllopsnatt. Polisinspektör Lindsay Boxer får hand om fallet och även om Lindsay hunnit se det mesta under sin tid på San Franciscos mordrotel har hon svårt att värja sig inför denna grymhet. Alla spår i utredningen leder åt ett visst håll: Nicholas Jenks, en känd bestsellerförfattare. Men Lindsay börjar fatta tvivel, bevisen verkar alltför uppenbara. Är det verkligen han som är den skyldige? James Patterson är en av USA:s mest lästa författare, och hans böcker ges ut i ca 25 länder. Den 1:a att dö är först ut i en ny serie om fyra väninnor som tillsammans löser flera brott. När den utkom i USA hösten 2003 gick den direkt upp på 1:a plats på New York Times bestsellerlista! Filmrättigheterna har köpts av TV-bolaget NBC.