Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kokkonstens väsentligheter. En omfattande, illustrerad guide över matlagningstekniker

Kokkonstens väsentligheter. En omfattande, illustrerad guide över matlagningstekniker

Inbunden bok. Läsförlaget. 1 uppl. 2001. 299 sidor.

Nyskick. Hur du går tillväga och varför. Matlagningstekniker som ger dig ett perfekt resultat.
Inplastat ex.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
3829067194
Titel
Kokkonstens väsentligheter. En omfattande, illustrerad guide över matlag-
Författare
James Peterson
Förlag
Läsförlaget
Utgivningsår
2001
Omfång
299 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
1267 g
Språk
Svenska