Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den nakna kocken

Den nakna kocken

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 249 sidor.

Nära nyskick. (96) ....SAMMANFATTAR HELA IDEN: DET HANDLAR OM ATT ANVÄNDA DET ALLRA NÖDVÄNDIGASTE...............BOKEN SYFTE ÄR ATT INSPIRERA.......FYLLD MED ENGAGEMANG OCH SJÄLVFÖRTROENDE

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174241730
Titel
Den nakna kocken
Författare
Oliver, Jamie
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2011
Omfång
249 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
196 x 255 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
1030 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Jamie Oliver har blivit Jamie med hela svenska folket efter sina populära tv-program. I sin första kokbok lär han ut konsten att laga mat så enkelt och med så få ingredienser som möjligt. Det ska gå snabbt, smaka gott och vara roligt att laga mat. Plus lite extra omsorg och små detaljer som gör maten extra god. Suveränt! Efter att ha berättat om vilka basvaror man kan ha hemma i skafferiet och örter att odla på fönsterbrädan följer ett soppkapitel med sex härliga och lättlagade soppor. I salladskapitlet ger Jamie ovanliga och spännande kombinationer och en rad recept på salladsdressingar.Pasta är Jamies favoritmat så det skriver han länge och innehållsrikt om. Här finns alla knepen när man ska laga pasta, både för hand och i pastamaskin, och en rad läckra pastarätter. Så följer fräscha och lättlagade fisk- och kötträtter med få ingredienser, från enkla vardagsrätter till härliga festmåltider. Grönsaksrätterna är lika fräscha och Jamie ger recept både på ensamrätter och sådana som kan serveras till kött eller fisk.Jamie slår också ett slag för risotto och bönor, den nya tidens lättlagade och billiga mat. Hans kapitel om bröd får oss att genast vilja sätta en deg och pröva på alla de olika variationerna som han lärt sig av sin gode vän Gennaro. Smaskiga efterrätter behöver inte vara krångliga att laga – bakad frukt, härliga tårtor och semifreddo i stället för glass.