-
Matlagning : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2004. 420 sidor.
Gott skick. Nmnteckning på första bladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144034229
- Titel
- Matlagning : en handbok
- Författare
- Jan-Erik Hallberg - Anders Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 420 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1473 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En handbok
Matlagning är en metodbok med vissa typrecept. Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 2 9144034229 -
Matlagning : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2004. 420 sidor.
Nära nyskick. Så fint skick. Ett mycket välbevarat exemplar.
Klart presentskick eller liknande.
Stort format. Rikligt illustrerad med svartvita teckningar.
Minimala hanteringsspår vid hörn. Stort format.
En heltäckande metodbok med vissa typrecept. Inte bara själv läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144034229
- Titel
- Matlagning : en handbok
- Författare
- Jan-Erik Hallberg - Anders Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 420 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1473 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En handbok
Matlagning är en metodbok med vissa typrecept. Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 2 9144034229 -
Matlagning en handbok
Inbunden bok.
Gott skick. Studentlitteratur. uppl.2. cop. 2004. 420 s. Förlagsband. 19,5 x 28cm. Pärmen har lite kant- och hörnslitage. Inlagan är fin och ren.. Rikt illustrerad. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144034225
- Titel
- Matlagning : en handbok
- Författare
- Jan-Erik Hallberg - Anders Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 420 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1473 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En handbok
Matlagning är en metodbok med vissa typrecept. Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
9789144034225
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn