Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Matlagning : en handbok

Matlagning : en handbok

Häftade böcker. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2004. 420 sidor.

En handbok
Matlagning är en metodbok med vissa typrecept. Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Förlagsfakta

ISBN
9789144034225
Titel
Matlagning : en handbok
Författare
Jan-Erik Hallberg - Anders Hjelmberg
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2004
Omfång
420 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
1473 g
Språk
Svenska