Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Stick, iväg Jack! : historien om Radio Nord en älskad och oönskad station och om ett annat Sverige

Stick, iväg Jack! : historien om Radio Nord en älskad och oönskad station och om ett annat Sverige

Inbunden bok Premium Publishing. 1 uppl. 2009. 421 sidor.

Nära nyskick. MAKULERAT INPLASTAT BIBLIOTEKSEX. NÄRA NYSKICK. DIV BIBLIOTEKSUTRUSTNING SOM BL.A. STÄMPLAR OCH ETIKETTER OCH SIGNUM PÅ RYGGEN. Jack S. Kotschack var en av dåtidens invandrare som var full med charm och framåtanda och som övertygande de flesta. Under sexton månader 1961-62 skakade han om det svenska etablissemanget med radiosändningar från en båt liggande på internationellt vatten i Östersjön. Modern popmusik, nyheter och reklam. Svenska folket älskade Radio Nord, men politikerna rasade och hotade med repressalier och statliga inköpsbojkotter mot de företag som annonserade i piratradion. Det här är den rafflande historien om Jack S. Kotschack, Radio Nord och ett mycket annorlunda Sverige berättad av hans son, journalisten Jan Kotschack. Boken är rikligt illustrerad med många tidigare opublicerade bilder. Bonus DVD!Bokens första upplaga innehåller en unik DVD-skiva med en dokumentärfilm om Radio Nord kallad Låten från Båten - ett fantastiskt tidsdokument om ca 8 minuter och som visades som förfilm på biograferna under hösten 1961.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189136519
Titel
Stick, iväg Jack! : historien om Radio Nord en älskad och oönskad station och om ett annat Sverige
Författare
Jan Kotschack
Förlag
Premium Publishing
Utgivningsår
2009
Omfång
421 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
176 x 244 mm Ryggbredd 35 mm
Vikt
1260 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Jack S. Kotschack var en av dåtidens invandrare som var full med charm och framåtanda och som övertygande de flesta. Under sexton månader 1961-62 skakade han om det svenska etablissemanget med radiosändningar från en båt liggande på internationellt vatten i Östersjön. Modern popmusik, nyheter och reklam. Svenska folket älskade Radio Nord, men politikerna rasade och hotade med repressalier och statliga inköpsbojkotter mot de företag som annonserade i piratradion.

Det här är den rafflande historien om Jack S. Kotschack, Radio Nord och ett mycket annorlunda Sverige berättad av hans son, journalisten Jan Kotschack. Boken är rikligt illustrerad med många tidigare opublicerade bilder.

Bonus DVD!
Bokens första upplaga innehåller en unik DVD-skiva med en dokumentärfilm om Radio Nord kallad Låten från Båten - ett fantastiskt tidsdokument om ca 8 minuter och som visades som förfilm på biograferna under hösten 1961.
Ytterligare designers: Larsson, Jonas
Ytterligare författare: Kotschack, Jan