Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Nu kör vi!

Nu kör vi!

Inbunden bok Bonnier Carlsen. 1 uppl. 2014. 12 sidor.

Gott skick. En fläck samt några smärre skador på ytskiktet på pärmens framsida. Stötta ryggändar. Pekbok med hårda boksidor.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789163878572
Titel
Nu kör vi!
Författare
Jan Lööf
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2014
Omfång
12 sidor
Bandtyp
Board book
Mått
150 x 160 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
137 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Pekvänliga fordon av Jan Lööf Jan Lööf är en mästare på att teckna bilder av fordon som både stora och små tycker är underbara att titta på. Bilderna presenteras i ett stadigt litet format för de allra yngsta. Här kan man peka på en brandbil, ett flygplan, en lastbil, ett tåg, en grävskopa och några till. Naturligtvis får man också några djur på köpet, en örn, en skräcködla, en apa och en flock måsar. Tydliga konturlinjer och klara färger gör det enkelt för de minsta barnen att känna igen fordon och djur. ”Nalleböckerna” är nybörjarböcker med kvalité för de allra minsta barnen. Små greppvänliga böcker som tål att läsas högt, dreglas på och bläddras i om och om igen. ”Nalleböckerna” är en serie med favoritböcker och karaktärer som omarbetats för att passa de yngsta läsarna i både format och innehåll. Först ut i serien är Ingrids första djurbok av Katerina Janouch och Mervi Lindman, Viggos lilla ordbok av Birgitta Westin och Mati Lepp samt Leka tittut av Maria Nilsson Thore och Annika Thore.