Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
M2000 Classic, Fakta - Marknadsföring i en ny tid

M2000 Classic, Fakta - Marknadsföring i en ny tid

Häftad bok Liber. 1 uppl. 2009. 344 sidor.

Mycket gott skick. Utsida skick är gott skick, insida skick är i mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789147088256
Titel
M2000 Classic, Fakta - Marknadsföring i en ny tid
Författare
Jan-Olof Andersson - Rolf Jansson - Nils Nilsson - Anders Pihlsgård
Förlag
Liber
Utgivningsår
2009
Omfång
344 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
744 g
Språk
Svenska
Baksidestext
M2000 Classic är det kompletta läromedlet för grundläggande studier i marknadsföring. Boken har sin bas i klassisk marknadsföringsteori och bygger på med nya spännande fenomen och trender i vår omvärld.

Läs mer
Utmärkande drag
- Mängder med exempel från företag och organisationer
- Genomarbetad struktur
- Klargörande grafiska modeller
- Ett helt nytt kapitel om varumärkesbyggande
- Genomgripande förändringar av kapitlen om onlinemarknadsföring, internationell marknadsföring och uppföljning
I M2000 Classic beskrivs hur man arbetar med marknadsföring på en marknad som kännetecknas av globalisering, e-handel, digitalisering, etik-, moral- och miljöfrågor. Exempel på intressanta områden är sinnesmarknadsföring, onlinemarknadsföring, varumärkesbyggande och digital affärskompetens.
Med ett tydligt kundfokus, en genomarbetad struktur, klargörande grafiska modeller och mängder med exempel från företag och organisationer, blir innehållet både lättillgängligt och inspirerande. Boken ger en inblick i det mer konkreta marknadsföringsarbetet ute på fältet, samtidigt som teori och praktik vävs samman till en tydlig process.
Uppgiftsbok
I uppgiftsboken finns ett rikt utbud av övningar som speglar de situationer som marknadsförare kan komma att möta ute på företag och i organisationer. Här finns allt från grundläggande instuderingsfrågor till mer varierade arbetsuppgifter i stigande svårighetsgrad, fördjupningsuppgifter, fältuppgifter och mer omfattande projektuppgifter. Ett urval som ger stor möjlighet till variation i undervisningen.
Lösningar och lärarhandledning
I paketet ingår också ett lösningshäfte och en lärarhandledning. Lösningshäftet innehåller utförliga lösningar och kommentarer till arbetsuppgifterna och repetera-frågorna i uppgiftsboken.
Lärarhandledningen innehåller pedagogiska tips och kommentarer till varje kapitel i både faktabok och uppgiftsbok. Där finns också förslag på provuppgifter och lösningar till provuppgifterna. På den medföljande cd:n finns ett stort antal PowerPoint-presentationer med bild- och textunderlag som kan användas som bildspel vid genomgång av respektive kapitel.
Målgrupp
M2000 Classic ger en bra bas att stå på, oavsett om yrkesliv eller vidare studier väntar. Boken är anpassad till kursen Marknadsföring på gymnasiet och komvux. Men den lämpar sig också väl för många KY-utbildningar, andra grundläggande utbildningar i marknadsföring, företagsinterna utbildningar och för självstudier.

Om författarna
Fyra välrenommerade författare
Jan-Olof Andersson har lång erfarenhet som utbildare, konsult och läromedelsförfattare. Rolf Jansson är vd och koncernchef i Cordovan Group. Nils Nilsson är verksam som universitetslektor och arbetar med lednings- och samverkansfrågor vid Högskolan i Kalmar. Anders Pihlgård har ett gediget förflutet som lärare, författare och affärsområdesutvecklare och arbetar idag som utbildningskonsult.