Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den tyske vännen

Den tyske vännen

Inbunden bok Roos & Tegner. 2008. 247 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Varsamt läst. Lätt slitage på skyddsomslagets hörn och kanter. Streck draget på bokens undersida.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789197614467
Titel
Den tyske vännen
Författare
Jan Sigurd
Förlag
Roos & Tegner
Utgivningsår
2008
Omfång
247 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
476 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den tyske vännen är en man som kände Elvis Presley medan sångaren gjorde lumpen i Tyskland och han har någonting att säga oss. Den tyske vännen påstår att han och Elvis åkte till Sverige på permis och besökte Hovs Hallar där Ingmar Bergman höll på att spela in filmen Det sjunde inseglet. Inte nog med det. Den tyske vännen är en lysande rolig bok växlande från vass satir till ren fars, fylld av drastisk situationskomik och kvick dialog. Den tyske vännen är också en nutida relationsroman om kärlekens skavsår. Jan Sigurds nya roman är en vanvettigt spännande skröna fylld av dråpligheter, halsbrytande komik och - oroväckande sanningar? Röster om Den tyske vännen: "Jan Sigurd är en skrönornas mästare, det har han visat tidigare[...]Underhållningsvärdet är högt. Vill man läsa något riktigt roligt så skall man läsa den här boken." Gotlands Allehanda "Alla som läst honom vet att han är en rolig fan och att han gillar att berätta historier. Och vilken historia det blir om Den tyske vännen![...]Men Jan Sigurd är inte bara rolig och underhållande. Längs vägen får man också en rad frågor som vi kan kalla djupt existentiella ..." Helsingborgs Dagblad "Hans författarskap är av högsta klass och sannerligen läsvärt. Att Jan Sigurd år 2005 tilldelades Piratenpriset blir med denna bok om möjligt än mer motiverat." Skånska Dagbladet